Aynisini benim sitem icinde demisti. Yaptiklarimi soyleyim ona gore yol haritasi cizersiniz kendinize. Hatta butun ayarlarini yapmistim. gizlilik politikasi, iletisim sayfasi ,hakkimizda sayfasi vs vs butun ince ayarlarini yapmistim. Genede kabul etmemisti. Ayni uyariyi vernisti. Oncelikle yazdigim konu iceriklerini deistirdim. Sacmada olsa farkli seyler yazdim konu ile alakali veya alakasiz. Sonra kendi haline biraktim bir iki ay. bu zaman zarfinda duzenli icerik girdim bir kismi kopya bir kismi orjinal. gunde bir veya iki. 20 konu olduktan sonra hepsinin indexlenmesini bekledim kendi kendine google gibi getir vs yapmadim. Sonra yeni adsense basvuru yaptim bu site uzerinden kabul etti. Su anda o adsense uzerinde kullaniyorum.
Lakin sunuda unutmayin bence en onemli konu bu.. googledan gunluk organik gelen en az 20 ziyaretciniz olsun. yani konu eklerken oyle bir konu ekleyince mutlaka o konudan sitenize ziyaretci gelsin.
Hocam 20 değil 1k orhanik hit var ama onay yok.
Turkiye kayitli adsenseler onay almada biraz zorluk cikartiyor almanya yada ingiltere ulkeyi secerek adsense isterseniz hemen kabul olur sonrada adsenseyi payoneer hesabina baglayip ucret alirsiniz. Ben 5 gun once bir siteye basvurdum cevap gelmedi bugun almanya uzeri adsense onayi istedim su an bekliyorum ne olacak.
adres doğrulama yapmıyor musunuz hocam