Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuğun hatası olmasa mevzu yaşanmazdı zaten çıkış noktası o çarpışma.. Tabi ki bilmeyerek çarpıyor. O kadar kötü niyetli biri olsa, tabiri caizse aranan bir tip olsa üstte arkadaşın dediği gibi bıçağı kapar girişirdi, kaçmazdı

Bence düşünmeli. Ama diyelim düşünmedi, tepki gördü ve devamında gidip sandalyeyi düzeltiyor.. O düzeltme anını dikkatle izlemenizi öneririm..

Yani bilmiyorum ben çarpsaydım dünyanın en ağır işini de yapıyor olsam o gün en yorgun günümde olsa o ufak çocuğun başını okşar ondan ve ailesinden kusura bakmamalarını, istemeden olduğunu ikna edecek şekilde tatlı dille anlatırdım

Belki de bu dediklerimi yapsa da o maganda yine saldıracak ve benzer şeyler yaşanacaktı ama yapmamış işte dikkat çekmek istediğim nokta buydu sadece. Yoksa hak etmiş, iyi olmuş filan dediğim yok..
hocam başını okşasa felan demişsinizde çocuk elini attığıyla yumruk yediği bir oluyor belkide ittikten sonra çocuğunda başını okşayabilirdi yada okşamayabilirdi sonucunu görmeden bişi demek olmaz ki zaten şahıs gördüğü gibi yumruk sallıyor