Hocam hiç bilmem olay nerde gerçekleşmiş dikkat bile etmedim çocuk art niyetli de demiyorum dikkatsiz ama umursamaz da aynı zamanda
Küçücük bir çocuğu düşürmüş ben onu fark etmedim burada yazılanlarda gördüm. Düşürmesen hafif dokunsan bile birine yanlışlıkla döner bir pardon dersin insanlık namına
Hadi demedin diyelim.. Çok ciddi bir tepki görüyorsun ailesinden ve bunlar mekanın müşterisi..
Usulünce gider ya kusura bakmayın dalgınım ayağım çarptı filan dersin, umursamaz davranıp sandalyeyi uzaktan uzaktan uzanıp elinin ucuyla düzeltince tahrik olmuş karşı taraf belli ki
Konuşmaları da bilemiyoruz tabi ki ama yine de dediğim gibi her ne olduysa da bu yaşanılan şiddetin sebebi olamaz onda hiç şüphe yok
edit: tekrar izledim de garsona saldıran ufak çocuğu düşünüyor olsa zaten garsona ilk saldırdığı anda garsonun yaptığının 10 katı zarar veriyor mama sandalyesine çarparak. Neresinden tutsan elinde kalır bir mevzu olmuş, eğitim şart..
arkadaşın demek istediği şu sanırım siz yanlış anlamışsınız siz çok acil işiniz olduğunda ya da dalgın olduğunuzda birisi bişi dediğinde ilk demesinde anlamıyorsunuz dimi kafanız başka yerde oluyor efendim tekrar söyler misin gibisinden bi duruma giriyorsunuz ,belki o çalışan çocukda dalgınlığında acil bir sipariş geldiyse veya bi dükkandan sipariş geldiyse onu söylemeye gitmiştir kasaya olamaz mı dalgın bir insan gidipte aa ben oraya çarptım gidip özür dileyim diye bir şey düşüneceğini hiç sanmıyorum bir de bu yönden düşünün şuan çocuğun hatasının konuşulması bence en son iş.