Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. Aslında her şeyin farkındasınız. Doğru soruyu kendinize sorun. Doğru cevabı vermekten ve uygulamaktan korkmayın. Kim bilir, hayatınızın altı üstünden daha güzeldir belki.
Halime çok şükür. Her şeyin farkındayım evet. Su bulamayan, yemek yiyemeyen, şu an zulüm altında olan belki milyonlar var. Onları düşününce moralimin bozulmasına bile kızıyorum bu konu için. Alnımın akıyla, ben vatana hayırlı insan yetiştirmek için çabalıyorum. Emek veriyorum, helalinden kazanıyorum. Çok onurluyum bu konuda.. Ama çok incindim hocam, kurşun gibi geldi..
başarılar dilerim hem iş, hem özel hayatınızda.
yalnız o cümle o insanın düşünce yapısını, hayata bakış açısını tam olarak açıklamış, bu açıdan bence önemli.
ilk olarak, çalışan her insan gayrimenkul alabilir, neden almasın. alınır.
ikinci olarak, `bu maaşla mı bu evi BANA alacaksın? cümlesi şu açıdan da hatalı. neden birlikte ikamet edilecek gayrimenkulü alan taraf siz oluyorsunuz ki?
hayat müşterektir, iki insan, aile kurup, gelirlerini birleştirip birlikte yaşayacakları evi BİRLİKTE alır.
`bana almak` gibi bir ifadeyi anlamam mümkün değil.
Aynen öyle hocam. Bir şeyleri geç görüyoruz bazen maalesef. Keşke bunları duymadan önce farkına varıp bitirmiş olsaydım. Teşekkür ederim, sonuna kadar haklısınız.