GraphicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, rekabet kurumuyla anlaşamayan Google'ın Türkiye'de Android lisansını iptal etmesiyle birlikte Türkiye telefon pazarını yakından ilgilenden çok önemli bir karar aldı. Şirkete yakın kaynakların iddiasına göre Samsung, gelecek yıl itibarıyla Türkiye'ye yeni telefon getirmeyecek, telefon sevkiyatını sorun düzelene kadar durduracak.

https://www.youtube.com/watch?v=YGywzfNMnLU
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İran is loading.....
Valla keyfi bilir huawei bin kat daha iyi şuan bahane aramasınlar yani alternatif bol maşallah memlekette
T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya abi böyle saçma haberler paylaşmayın ya g... Yiyorsa çekilsin dünyanın parasını kazanıyor cekilcekmis 😁
ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung kendi ayağına sıkar.
FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam da sorun Android lisansının iptal edilmesiyle alakalı. Huawei, Xiaomi, Vestel vb. bir çok marka zaten Android olarak satıl gerçekleştiriyor. Artık iOS'a kayacağız sanırım. 😊
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung zaten Türkiye'de yavaş yavaş bitiyor. Gelecek yılda; Huawei, Xiaomi olacak her evde
Saatim, kulaklığım, telefonum xiaomi.
LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben İran a razıyım Suriye is loading
Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar alıştık ki güle güle demekten başka diyecek bir kelime bulamıyorum, bu gidişle Ios'a geçeriz.
Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi kaybeder.
Xiaomilere rom yüklüyoruz zaten
Azdan az çoktan çok gider
Tamam da yani mevcut durumda yapacak bişey yok yanlış veya doğru türkiye nin kararına saygı duymak düşer.

Yani bi şerket devlete kafa tutamaz tutmamalı.
Instructor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klik beyt.
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iOS iyidir güle güle Samsun

(Samsung cihazıyla yazdı)
kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın apple ın yapmayacağını nerden biliyorsunuz bunu ?
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekleme yaptım
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu 2 gündür kektekno ve spacedelete rumuzlu dandirik vasat siteler tıklanma almak için her türlü içeriği üretiyorlar. Ne Samsung satışlarını durdurur ne de Google Türkiye'den çekilir. Amma gereksiz şeylere meraklı bu millet.
JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın bir geçmişte, iPhone'ları yakıp bize Samsung yeter diye bağırıp sallayanlar şimdilerde nerelerdeler?
Asıl merak ettiğim; "Ben Samsung demedim, Samsun dedim!" gelir mi?
adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu saatten sonra beklemeleri hata, Xiaomi fanboy yaptılar bizi
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
muhalifim. her şeyin eleştirilecek yanını bulurum ama bu sefer googlenin de korenin de ........ satarsalar şerefsizdir
AtamanDms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla arkadaşlar ben dünyanın hiç bir ülkesinde asgari ücretten 4 kat fazla bir telefon fiyatı için kepenk kıran bir millet görmedim.
Yani elektronik cihazları çok seviyor çok iyi kullanıyoruz.
O yüzden bütün markalar için mükemmel bir pazarız.
Sırf bizim için üretecek birileri yine çıkacaktır. Biz yine kendimiz üretmeyiz.
serdar42m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine birileri bizi kıskanıyeah
FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda size katılıyorum. Ancak şöyle de bir durum var. Türkiye'de satış yapmaya devam ettikleri sürece Android telefonlarda bazı kısıtlamalar olacak. Play store bile yükle halde kullanılamayacak. Bu şekilde insanlar direkt olarak Google yerine Samsung veya başka bir markayı kötüleyecekler. Bu düşünceyle çekilme kararı almış olabilirler. Ancak şahsen ben bu dalaşmanın eninde sonunda orta yol bulunarak çözüleceği görüşündeyim. Yani ne Google kısıtlaması ne de Samsung'un ülkemizden çekilmesi falan gerçekleşmeyecektir.
Tsubaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle bir şey yok. Samsung tarafından Türkiye'ye yeni cihaz sevkıyatının durdurulduğu iddialarına dair yapılan açıklamada, 2020'de çıkacak yeni Galaxy ürünleri ile ilgili Türkiye'deki lansman çalışmaları ve planlamalarına devam edildiği belirtildi. -Sözcü
KeyTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne google nede samsung türkiyeden çekilmez şuan yaptıkları üstü kapalı tehditle isteklerini yerine getirmemiz.

hee getirirmiyiz getiririz çünkü tehditle çok şey yaptı bu ülke.
webinyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biryerlerinden atıyorlar haber değeri taşımayan böyle birşeye inanmayın...
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ios
mimarkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri olmazsa biri olur
jackspow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sallama bir haber. Samsung Tr pazarının en büyüğü şu anda. Google tamamen banlansa bile samsung bir yazılım uydurur yine Türkiye'de işine devam eder. Türkiye'de yılda milyon sayılarda telefon satan şirket Türkiye'yi bırakır mı ?