BurakCny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,
Sunucular hakkında çok bir bilgim yok ama şimdi size durumu şöyle açıklayayım.

2 Adet wordpress ve 1 adet e-ticaret sitem var. Şuanki tekil hitler söyle e ticaret sitesinin günlük 500 tekil hiti ve wordpress sitelerinde günlük toplamda 1000 tekil hiti vardır. Reseller sunucu ile bazen cpu problemleri yaşıyorum ve admin panel kitleniyor bazen, isteğim şu hepsini barındırabileceğim total olarak 10 bin tekil hiti kaldırabilecek bir sistem ve anlık olarakta maks 300 kişiye hizmet vericek bir sistem önerisi istiyorum. Forumda araştırdım fakat hiç bir vps veya vds sunucuların desteğinin beni doğru bir sunucu paketine yönlendirdiğini düşünmüyorum. Reseller altyapısında cpanel kullanıyorum ve ücretsiz ssl hizmeti var ama vps sunucularda böyle birşey yok sanırım lisans parası ekstradan ödemek gerekiyor böyle bir yüke de girmek istemiyorum. Bana uygun bir çözüm öneriniz varsa konu altına değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba Burak Bey,

Arayışınız için gerekli alt yapıya sahibiz. http://hostingdunyam.com.tr/turkiye-ssd-vds.php adresinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Uygun gördüğünüz paketi satın alabilirsiniz. Yönetim paneli olarak dilerseniz PLESK kurabilir ve elimizden geldiğince lisans desteği sağlarız.

Saygılarımzla,
Hosting Dünyam İnternet Hizmetleri