Dosya soruşturma aşamasındaysa e-Devlet'te gözükmez. e-Devlet'te gözükebilmesi için soruşturmayı yürüten savcının dava açması gerekiyor. Yani henüz hakkınızda bir dava yok, iddianame düzenlenmemiş; sadece soruşturma açılmış.
Siz cimerden birini şikayet etmiş miydiniz? Etmediyseniz cumhurbaşkanına hakaret, halkın bir kısmını aşağılamak, kişiye hakaret vs internette bı yere yazdığınız hatırlıyor musunuz? (Gerci cumhurbaşkanına hakarete basın bürosu bakmıyor olabilir)Bana da böyle geldi iki polis, tebliğ tebellug yaptılar, polis merkezine gittiğimizde cimerden yapmış olduğum şikayet ile ilgili savcı emniyet vasıtasıyla ifademi almak istemiş
kardeş savcılık numarası orada yazıyor, savcılıktan içeriğini öğrenebilirsin, onun dışında maalesef öğrenemezsin
Bu arada polis memurların sicil ve bilgilerini resimden karalamanızı tavsiye ederim. Hayırlı akşamlar.
Gelen kağıdı PM atarmisin
pm atarsan yardımcı olayım
Evet hakaretten dolayı açılmış eski facebook hesabim 2017 sıralarında hesabim çalınmıştı çalan şahıs RTE nin bi tweet ssini paylaşıp üstüne hükümete düz sövmüş Savcı Beye anlattım durumu sorun yok falan dedi işte bi kağıt imzalattı daha sonra çıktım.Mahkemeye uzarsa da yeterli delilleri topladım zaten