İyiymiş bu iş. Sen direkt telif hakkı gönder milleti yont böyle. Nerede kardeşim hukuk ?
Siz daha önce sabıkanızın bile olmadığını söylediniz. Gidip diyecektiniz ki verin mahkemeye, çıkalım hakim karşısında konuşalım. Ne o öyle uyarı falan göndermeden direkt 24.000 tl para istemek ? Soyguncu musunuz siz diye sormazlar mı adama ? Adam nerden bilsin telif hakkı bilmem ne hakkı olduğunu, iletişime geçersin, kaldır şunu dersin adam da kaldırır veya toptan siteyi kapatır. Sen de hata etmişsin ödeyeceğim diyerek, bence ödeme o parayı sen diyeyim sana, mahkemeye versinler. Çık sen de hakimin karşısına, de ki r10 diye bi forum var, burada herkes film sitesi işi yapıyor ve reklamlar alıyor, ben de bunu gördüm heves ettim girdim ama böyle birşey olduğunu bilmiyordum dersin çıkarsın işin içinden.
Elinizi vicdanınıza koyun kardeşim, uyarı yok birşey yok, direkt para iste, yok ya ? çete ülkesi mi *** burası.
Hukuktan korkma, hukuk herkes için vardır, senin gittiğin avukatlar para etmez sana diyeyim.
Ciddi misiniz? Ben telif hakki var mi bilmiyor demek ile adam oldurdukten sonra ben adam oldurmenin suc oldugunu bilmiyorum demek gibi.
Kusura bakmayinda kimse size uyari gondermek zordunda degil

Adamin telif hakki olan bir seyi sitenizden yayinliyorsunuz, kimse size telif gondererek zamanin harcamak zorunda degil.