AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun,
haram para size yaramıyor demekki. Kazandıklarınızı bir şekilde geri vermiş oldunuz, o para sizden gene çıkacaktı parasal olarak çıktığı için şükür edin.
com.tr ile bu işi yapanlar nasıl yapıyor ?
Aynen kardeşim..Çoluk çocuktan çıkmadı şükürler olsun.. Giden para olsun ne yapalım.. Evet insanı yıpratıyor çünkü az bir para değil.. Ama dediğiniz gibi bir şekilde çıkacakmış o para ve bu şekilde çıktı.. Sağlık olsun ne diyelim

KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bi yasa yok uyarmak zorunda değiller
Ayrıca hapse girmezsiniz
Eğer üstünüze bisey yoksa 1 trilyonda dava açsa farketmez
Ceza davası kamu davası açarlar onda da sicil temizse denetimli serbestlik alırsın sadece siciline işler hapse girmezsiniz. Devlete ait bi yerde de devlet seni çalıştırabilir öyle olaylar da var iş olarak. Avukat para almak için sizi korkutmuş borçtan kimse hapise girmiyor eskidendi onlar
Hapise giren yok zaten hocam.. Örnekte bahsettiğm kişinin de hapis cezası bahsettiğimiz gibi denetimli serbestlik ve 5 yıl mı ne bir suça bulaşmama şeklinde uygulanmış Ama o kişi dedi ki;
bir suça bulaşmama cezası o kadar zor ki kimseye gıkını çıkaramıyorsun, haklı da olsan hakkını savunamıyorsun sesini kesip oturmak zorunda kalıyorsun,trafikte kormaya basmaya bile korkuyorum ters birine denk gelirde kavga çıkar diye korkumdan falan demişti

Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun.

Film izleme çok sıkıntılı dizi daha da sıkıntılı özellikle ülkemizde yapılan dizi/film ise ekstra sıkıntılı, yani böyle bir site açılmaz kendini düşünen açmamalı.Benim anlamadığım, embed olarak eklemişsiniz ona rağmen ceza almışsınız.
Mahkeme cezayı tabikide siteye de kesecektir ancak madem ki bu kadar engellemek istiyorsunuz, stream servislerini engellemeniz gerekli.Bu işlerde çalışan insanların gerçekten bilgileri mi yok yoksa kolaylarına bu mu geliyor? Yani tamam site açan suçlu da site açan adam biter mi piyasada.Bunu artık 14-15 yaşındaki çocuklarda yapıyor, ben size söyleyeyim ülkenin yarısını hapse atmaları gerekli, bunu da yapamayacakları için stream servislerine müdahale etsinler.
evet bence de bu şekilde çözüm olabilir ama sanırım kimsenin işine gelmiyor bunu yapmak.. Çünkü bu şekilde de iyi paralar kazanıyorlar ekstradan