Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben KYK borcu ödenmesin demiyorum. Ama bu borcu isteyen devlet önce iş verecek sonra borcunu tahsil edecek..

Senin dediğin gibi . KYK müdürlükleri senin işin yokmuş gel borcunu erteleyelim diyor ama 21 BİN TL olan borca 4 BİN TL FAİZ ekliyor her yıl için.

İnanmayan varsa gitsin e-devletten kyk borcunu 1 yıl ertelesin görsün kazığın büyüğünü..

Yani dediğim gibi KYK borçları ödensin bence de ama borcu istediğin gence önce adam gibi iş vereceksin.

İş vermiyorum diyorsan borcunu faizsiz erteleyeceksin devlet olarak.
hocam bak ne güzel anlatmışsın. Bak bunlar mantıklı sebepler, gerekiyorsa, r10 yönetimi ile iletişime geçelim. 100 bin üyeli bir aileden bahsediyoruz. Diyelim ki kyk mağdurları için gündem çalışması yapalım. 100 bin insan burada bütünleşsin. +1 destekliyorum yazsın. Sosyal medya hesaplarından da hastag paylaşalım, en azından sesinizi duyuralım. Yönetim ile konuşmak gerek. Ama kusura bakma suriyeli meselesinden girip, ibb, saray yemekleri falan derseniz, kimse sizi dikkate almaz. Türkiye'nin en büyük çaplı kyk toplanmasını internet üzerinden yaparsak, ülke gündeminde önemli yer eder