yanlışım varmış, düzellttiğin için teşekkürler, dediğim gibi dernek ödenekleri, suriyelere ayrılıan ödenek falan bunları karıştırmanın bu konu ile alakası yok. Anasını satayım, bu ülkede kim zorda kalsa, ortaya başka olayları atıp, arkasına sığınıyor. EYT'li grup devletten destek bekler, destek gelmeyince tehdit eder, kyk devletten borç silinsin ister, silinmeyecek denir, tehdit eder, suriyeli der, ibb der. Yahu allah aşkına, olayı adam gibi anlatmak başka, anlarım. Ama olayı, suriyeliden girip, vay efendim kaç saray yemek parası edere bağlamak, ne alaka abi, ben bunu anlamıyorum, yok böyle birş ey ya
Ben KYK borcu ödenmesin demiyorum. Ama bu borcu isteyen devlet önce iş verecek sonra borcunu tahsil edecek..
Senin dediğin gibi . KYK müdürlükleri senin işin yokmuş gel borcunu erteleyelim diyor ama 21 BİN TL olan borca 4 BİN TL FAİZ ekliyor her yıl için.
İnanmayan varsa gitsin e-devletten kyk borcunu 1 yıl ertelesin görsün kazığın büyüğünü..
Yani dediğim gibi KYK borçları ödensin bence de ama borcu istediğin gence önce adam gibi iş vereceksin.
İş vermiyorum diyorsan borcunu faizsiz erteleyeceksin devlet olarak.