Halkın anasına küfreden Mehmet C.'in 400-500 Milyon TL vergi borcunu affeden devlet, kulüplerin milyarlarca lira borcunu ödeyen devlet kendi gencinin borcuna gelince yan çiziyor. isteseler her sorun çözülür.
Bu arada ben KYK borçları ödenmesin demiyorum.. Ama önce gence iş bul sonra ödesin.
İş bulmak devletin görevimi diyen çok bilmişlere gelince:
Vergi almak, her halta en ince ayrıntısına kadar dolu dolu vergi koymak, Suriyelilere iş bulmak, maaş vermek devletin göreviyse KENDİ GENCİNE DE İŞ BULMAK DEVLETİN GÖREVİDİR.
Size mi inanalım yoksa Reis'e mi inanalım.. Bize kimse yardım etmedi 37 Milyar kendi cebimizden verdik diyor. Yani adamın gol diyo
https://youtu.be/xYrTxKe9QNQ?t=38
yanlışım varmış, düzellttiğin için teşekkürler, dediğim gibi dernek ödenekleri, suriyelere ayrılıan ödenek falan bunları karıştırmanın bu konu ile alakası yok. Anasını satayım, bu ülkede kim zorda kalsa, ortaya başka olayları atıp, arkasına sığınıyor. EYT'li grup devletten destek bekler, destek gelmeyince tehdit eder, kyk devletten borç silinsin ister, silinmeyecek denir, tehdit eder, suriyeli der, ibb der. Yahu allah aşkına, olayı adam gibi anlatmak başka, anlarım. Ama olayı, suriyeliden girip, vay efendim kaç saray yemek parası edere bağlamak, ne alaka abi, ben bunu anlamıyorum, yok böyle birş ey ya