konuyu baltalamak gibi oluyor farkındayım, fakat tam bir provakatör yaklaşımı ile olaya yaklaşıyorsunuz, kyk borcunu suriyeli meselesine nasıl bağladın ? merak ediyorum, suriyelilere verilen ödenek 40 milyar doların hepsini türkiye vermedi. Kaynağın çoğunluğu avrupa birliği ülkelerinden geliyor, bunu çok iyi bildiğinizi zannediyorum. Evet bakarsan, kimseyi sevmek zorunda değilim. Bende sevmiyorum, yalan yok, ama ırkçılık boyutuna da getirmiyorum işi. Sizinkisi düpedüz ırkçılık ve provakatörlük. İkincisi halkımız doğru söylüyor, kusura bakma dediğim gibi, kimsenin kafasına zorla silah dayayıp vermediler o parayı, evet para düşük bir meblağ kabul, ayda 450 yada 475 lira gibi bir miktar ile geçinmek zor bilirim. Ama kyk il müdürlüğüne gidip, durumu anlatırsan, ödeme planını ileri bir tarihe alıyorlar, bunu da biliyorsundur. Kardeşin için sevindim, karaktersiz bir patrondan kurtulmuş olmuş. O yüzden insanları ortaya sürerek mağduriyet yapılmamalı, düzenleme gelecek ama o paranın muhtemelken faizini indirip, yapılandırma yapılacak