Yüzüstü ve genelde gündüz. Uykum gelmezse 3 gün de geçse uyumaya zorlamam bünyemi.

Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne yaptın :/ uyuuabildin mi? Ben saat 7 8 oldumu da sizamiyorum anca öğlen 12 gibi falan çok zorlarsam. Son zamanlarda uyguladığım yöntem acıyorum youtubeden bir kac video kulaklığı takiyorum yatarak izliyorum, sonra sesi fulluyorum kulakliktan disari yansiyor ses kulaklığı çıkarıyorum video açık 5 6 gibi uyuyabiliyorum bu şekilde.

Birkaç uyku hapı denedim onlarda kar etmiyor, uyku getiriyor, ama uyutmuyor :/

Biyolojik saat diye bir meret var, gün 24 saat djye her insanın biyolojik saatide 24 saat olmuyor, bizim için Bir gün 48 saat falan sanırım :/
Uyku hapı değil de psikolojisi bozuk insanları toplumdan uzak tutma amaçlı verdiklerini düşündüğüm bi ilaç var günlerce uyutuyor. Lavabo yemek gibi ihtiyaçlar dışında mümkünatı yok uyanmıyosun ve cidden kafayı rahatlatıyor. Ama işiniz gücünüz varsa sakın içmeyin uyanmak zorunda olursanız gittiğiniz her yerde uyursunuz. Otobüs durağında saatlerce uyumuşum, lisedeyken sınıfta uyumuşum kimse kaldırmamış gece camdan çıkmıştım. Böyle saçma sapan şeyler gelebilir başınıza.
2 ilaç yapıyor bunu. Risperdal ve Depakin. Ama bildiğim kadarıyla kırmızı reçete. Öfke kontrol bozukluğu, bipolar ve şizofreni gibi hastalıklara veriyolardı sanırım. Bi eczaneye sorun isterseniz, deliksiz bi uyku için tavsiye ediyorum.