Asla ama asla tavsiye etmiyorum. Ofiste çalışan bi arkadaşa Xiaomi telefon sipariş ettik araştırırken en uygun fiyatı orada görmüş, bana sordu bunlar güvenli mi diye elbette güvenebilirsin köklü firma dedim çünkü 15 yıldır isimlerini duyarım. Hay dilimi eşşek arısı soksaydı.
Sipariş sayfasında 20 gün teslim süresi yazıyormuş farketmedik 3-4 gün sonra arayım dedim ulaşamadım. Güç bela sayısız denemeden sonra ulaştım ve 20 gün tedarik sürecini beklemeniz lazım dediler. Hadi bunu görmediğimiz için problem değil ama asıl sıkıntı 20 günden sonra başladı. Süre geçtikten sonra günlerce kendilerine ulaşamadık. Her gün 5-10 defa dakikalarca telesekreterde kaldık olan faturalara oldu. 1 ay sonra yine güç bela ulaştık iade istediğimizi söyledim iade 15-20 gün sürer bekleyebilirseniz telefon daha önce gelir dediler. O zaman telefonu bekleyelim dedik 15 gün daha geçti gelmedi... Sonuç olarak telefon elimize tam 70 gün sonra ulaştı... Yani resmen kabus yaşadık, kendi siparişim olmamasına rağmen onları tavsiye etmenin stresini ben yaşadım.