Olayda bir hata var. Kanunda herşey açık. Filmi kendi sunucunuzda bulundurmadığınız sürede sizin filmin içeriğini kontrol etme zorunluluğunuz yok. Size telif bildirimi gelir ve sitenizden kaldırırsınız olay böyle işleyiş böyle değil mi?
İki türlü telif ihtarı gelebilir. Direk sitenizden mail adresinize ve siz de kaldırırsınız.
Diğeri de DMCA google tarafından gelir o da google aramalardan kaldırır sizin bişşey yapmanıza gerek yok.
Bende öyle biliyordum kardeşim.. Bunu avukata soyledim: bazı firmalar Web sitesini kapattırmak için uğraşır o durumda siteye ihbar gönderilebilir.. Biz direk site sahibi olarak size dava açtık dedi.. Yani seni yakaladık, dudukleyecez demek istedi🤣🤣
Geçmişte film sitelerim vardı fena para kazanmadık doğrudur lakin benim bu işleri bırakmam aktif sitelerimden değilde kıyıda kenarda duran bir dizi sitesine eklediğim bot yüzünden oldu. 7 sene önce Mahkemede HAGB ile yırttık sağolsun hakim ve savcı anlayışlı çıkmıştı günümüzde sanırım işleri daha sıkı tutuyorlar.
Sizede büyük geçmiş olsun hocam
Aynen kardeşim işler artık eskisi gibi değil belli ki.. Tuttumu affetmiyorlar
Yöncü direk seni satmış kardeşim.
Geçmiş olsun. Türkiyeden domain alarak nasıl girdin bu işe Allah aşkına sen.
Neyse ucuz yırtmışsın, taksit yaptır bari.
geçmiş olsun.
İşte Allah yaniltacak ya.. İnsanın eli dili bağlanıyor..
Pirince giderken evdeki bulgurdan olduk desene hocam, çok geçmiş olsun, fakat bu yazınız ile bu işe girmeyi düşünen ve belkide çok büyük sıkıntılar yaşayacak olan bir çok kişiyi kurtarmış oldunuz.
Aynen dediğin gibi oldu kardeşim.. İnşallah birilerinin kurtulmasına vesile olur bu yazılanlar.. Amacına ulaşmış olur