Hocam gayet mantıklı konuşuyorsunuz ama şunu atlıyorsunuz. Burda ticaret yapıyoruz, her zaman bir şeyin ucuzu vardır pahalısı vardır. Bir insan daha uygun fiyatlı ama daha kalitesiz şey almak da isteyebilir, en pahalısı olsun ama güzel olsun da diyebilir. Her ürünün onlarca yüzlerce farklı çeşiti var. Ticaret yapıyoruz burda.
Yani siz kalkıp 'kimse ucuz mal almaz, sadece en kalitelisini yapın parası neyse ona satın' diyorsunuz. Bu, ticaret mantığına aykırı. Ben tüm eksi yönlerini müşterilerime iletiyorum. Kimseyi mağdur olacağı bir duruma sürüklemiyorum. Lütfen müsade edin de hangi yazılımı hangi şekilde yapıp satacağıma (kimseye zarar vermediğim sürece) ben karar vereyim.
Ayrıca şuan 3-4 haftada bir (ya da işlem süresine göre) user çıkışının dışında sorunsuz sistemler hazırlıyorum. Hayal edebildiğiniz tüm özellikleri panele ekleyebiliyorum. Birçok müşterim her ay düzenli olarak iyileştirmeler yaptırıyorlar. Ve benden daha iyi sistem yapan kişiler varsa ne ala. Eminim ki haklarını alıyorlardır. Ama sırf API sistemindeki sorunlar yüzünden yaptığım işe çamur atmayın. Şuan patlama sorunu olmadan çalışan bir sistem yok bizim piyasada. Varsa da satışı yapılmıyorum. Umarım en kısa sürede birisi bu şekilde bir sistem kodlar ve satışını yapar da müşteriler daha memnun kalır.
Hocam söylediğiniz şeyi yanlış buluyorum. Çünkü şöyle bir şey var biri kaliteli biri kalitesiz dediğiniz konu bir kere çok farklı şöyle açıklıyayım size;
1- Ucuz olan sistem bozuk ve çatır çatır hesap patlatıyor.
2- Pahalı olan sistem sorunsuz ve hesap patlatmıyor.
Yani burada kaliteli kalitesiz nasıl ayırabiliyorsunuz? Sizin ucuza aldığınız her ürün size bozuk mu geliyor? Ucuz olan sadece daha kısa süre de bozulur, tamamen bozuk bir ürün olmaz!
"Şuan patlama sorunu olmadan çalışan bir sistem yok bizim piyasada."
Şuan patlama sorunu olmadan çalışan bir çok panel var.
Öncelikle biraz araştırma yapın twitter üzerinde isterseniz, daha sonra tekrar bir düşünün.
Bir çok yazılımcı arkadaş kendi sistemini yapmış kullanıyor takipçi atıyor.
Ayrıca
"API sistemindeki sorunlar yüzünden yaptığım işe çamur atmayın."
Ben kimseye çamur atmıyorum bu kadar laf söylemenize hiç gerek yok herkes doğruları bilmeli, ben bu forumda kaç tane yazılımcıya para verdiysem hepsi ortalıktan yok oldu ve ya ellerinden hiç bir şey gelmedi.
Benim gibi başkalarını da ağzının yanmasın istemem.
Bu devirde para kolay kazanılmıyor, sizin ki kolay para kazanmak oluyor.
Madem öyle elimde 10 tane twitter sistemi var, retweet - favori - takipci ve tweet gönderme - ıd : pass hesap ekleme özelliği mevcut, bende bunların satışını yapıyım ama hesaplar sürekli patlıyor.
Artık twitter sistemlerini api ile değil farklı yöntemler ile yazmanız gerekiyor bunu öğrenirseniz eğer ki belki düzgün bir sistem yazıp temiz para kazanabilirsiniz.