Payoneerle yada transferwise ile adsense hesabindan bankaniza ucret almak istiyorsaniz oncelikle 3 ulkenin adsenselerinden birisini kullanmaniz gerekir yoksa diyer ulkelerden ucret alinmaz. Bu ulkeler Amerika, Ingiltere ve Almanyadir bu ulkelerin icinde en iyisi ve kullanislisi almanya kayitli adsense olmasi. Almanya adsensesini aldiktan sonra payonner yada transferwise hesabimizdan istedigimizi secerek euro hesabinin vermis oldugu almanya iban numarasini kullaniyoruz bu konuda sorusu olan ozel yazip sorabilir her turlu yardimci olurum.
Bugun payonere yeni bir hesap actim yeni sistem cok degisik benim eski payonerle hic alakasi yok. Artik payoner eskiden verdigi gibi 3 ulkenin almanya ingiltere ve amerikanin hesaplarini vermiyor. Poyoneere kayit olurken hesabi ya euro yada dolar olarak seciyorsun ve 1 tek iban numarasi veriyor paneldede verdikleri iban numarasinin ulkesini aradim simdilik hesap yeni oldugu icin belli degil. Kayit olurken direk sizin banka numarasini kayit etmenizi istiyor ben tabiki fransadan kayit oldum ulkesine gorede sartlar cok farkli sanirim artik payonnerde kendine gore birseyler yapmiya basliyor umarim eski hesaplari yeni gibi deistirmezler.