Hocam kripto para sektörü ciddi anlamda mantıklı gelmiyor değil
Peki bitcoin mi yoksa altcoin mi tavsiye edersiniz ?
@EgemenPolat; güzel cevap yazmış ciddi bir yükseliş olursa beklemeden de bozdurabilirsiniz.
Bu kurala uycaksanız bana göre çok yatırım aracı var kripto sektöründe ethereum'a bende güveniyorum en azından diğerlerine göre garanti yükselecek gözüyle bakılabilir.
Kriptodan uzak dur diyen arkadaşlara da aldırış etmeni tavsiye etmem. Bilginlikleri ne seviye de kripto konusunda bunu mutlaka sor.
Eğerki vaden uzunsa xrp ve eth bakmanı önerebilirim. Yatırım yaparkende şuna dikkat et bitcoin ivme kazanmış yükseliyorsa altcoinlere gözünü dik düşeceklerdir. Bitcoin stabil belirli bir aralıkta giderse alım zamanı geldi olarak düşünebilirsin altcoinler genelde bu zamanlarda çıkarlar.
He ben alıp 1-2 yıl bakmıcam diyorsan şuanki seviyelerinden azar azar alabilirsin.
Eğer yatırım yapmayı düşünürsen buradan yazarsın ileri fiyat hareketleriyle ilgili analiz yapıp buradan atarım az çok yol gösterir sana. Tabi bunu unutmamak lazım borsa denildimi hiç bir şeyin garantisi yok buda aklında olsun.
Kripto paralar sayesinde emekli olup 2 yıldır free takılan birisiyim bu arada. 3 yıldırda ağırlıklı olarak kripto paralarla ilgileniyorum.