Firma için istenen fiyat: 60.000₺
Sitenin aylık getirisi: 5.000-15.000 tl
Sitenin açılış tarihi: 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Web, seo ve reklam ajansı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
tum hakları tescilleri dahil müşterileri dahil referansları dahil verilecektir

merhabalar firmayı zaten cogunuz biliyorsunuz beni az cok tanıyorsunuz tanımayanlar icin kısaca anlatayım
ben 43 yasındayım gaziantep merkezde yaşıyorum webtasarım ek işimdir tescilli firmadır maliye kaydım herşeyim kitabına uygun kurulmuş firmadır.
com ve com.tr alan adıyla 2 ayrı özel yazılımı ile hizmet vermekteyim
tescil basvuruları yapılmıştır.
maliye kaydı yapılmıştır.
özel logo tasarlanmıştır
100e yakın yeni scripti kodlanmıştır
400e yakın tema ve script arşivi vardır tabi bunların bir cogu envanto uyeligi boyunca satın alınmış olup arsivlenmiş kategorisine göre hepsi acık kaynak kodludur

14 KİŞİLİK EKİBİM VAR hepsi bir birinden uzman her alanda uzmanım var
daha önce rahatsızlandıgım icin firmamı forumda bir avukat arkadaşa satmıştım 6 ay sonra bu firmamı hayata gecirdim ancak rahatslızlıgım pesimi bırakmıyor fizik tedavi icin yeniden kaldıgım yerden devam etmem gerekli bu sebeble devir edecegim

30 40 BENDE BARINAN müşterim var yıllık 3 4 bin hosting geliri vadır.
kullanılan reseller sınırsız pakettir

AYLIK ORTALAMA 30 40 İŞ TEKLİFİ GELMEKTE BİR COGU R10 ÜZERİNDEN GELMEKTEDİR.

aylık 3 5 bin ile 10 15bin arası degişmektedir tabi calışmanıza baglı ben 3 ayda 33k civarı kazandım. zaten firmayı ayaga kaldırmamda 3 oldu diger firmamı alan arkadaş kendisi kazancını coktan amorti etti alalı 9 ay oldu

HER HAKKIYLA NOTER HUZURUNDA DEVİR EDEBİLİRİM veya ödememi alır herseyimi devir ederim konumuza kadar kadromla devam edecekseniz kadroyuda

özel teklif takip sistemimiz var calısanlarımız ordan teklıf verır en uygun sure fıyatı verene iş tanımlanır iş alan uzmanın geri sayyac başlar örnek 1 hafta sure verdıgı isin 7gunluk sayyacı geri sayar ve iş bitmisse sistemden extra puan kazanır teslım edemedıyse extra puan kaybeder puan kazandıgında extra para hak eder aksı halde kazancından kaybeder buda calısanı motıve eder

CİDDİ ALICISINA isim paylaşılır ve kazanc kanıtım sunulur 33bin civarı geliri 3 ayda yaptım tabiki firmamızda buyuk 2 ayrı işi kacırdık kacıma sebebide calısan eski ekipteki 2 uzmanımızdan kaynaklıdır toplamda kacan is fiyatı 39k biten kazanılan is 33k

tabıkı fırmayı alıp yatmayacaksınız kosturucaksınız ya kendınız ya ekıbınızle iş yapacaksınız

CİDDİ ALICISINA BUTCESI VARSA tum bılgı bırıkımımı aktaracagım 1 konumda 600 uzeri katılımcı oldu benım bılgımı ucretle ısteyen cok oldu kımseye vermedım cunki her yıgıdın yogurt yemesı farklıdır

FIRMAMIZDA SEO WEBTASARIM KODLAMA UYGULAMA MAKALE hızmeti vermekteyiz Hosting sadece musterılerın taleplerinde vermekteyiz.

firma GİZLİLİK DOLAYISI ile isim detayını şablona göre yazmadım kısadan yazıyorum CİDDİ DÜŞÜNEN OLURSA kazancıda kanıtlarım
BIR BANKADAN ALDIGIM KAZANCLARIN KANITLARI
BUNUN GIBI 2 AYRI BANKA DAHA VAR
son 3 GUNLUK KAZANCIM

SON 1 HAFTALIK KAZANCIM

son 2 haftalık KAZANCIM

son 1 aylık KAZANCIM

son 3 aylık KAZANCIM

BUDA GARANTI HESABIMA ALDIGIM SON 6 AYLIK DOKUMUN 14K SON 3 AYDA ALDIGIMDIR

EK OLARAK 20K CIVARI 2 AYRI BANKADA DAHA ÖDEME ALDIM

BU TABIKI BENIM CALISMA SEKLİME GÖRE DEGISMEKTEDIR
CIDDI ALICISINA SON 1YILDA ORTALAMA
EV ARABA ALDIGIMIDA KANITLARIM DETAYI YUZ YUZE GORUSEBILIRIZ VEYA TELEFONDAN

400 CIVARI SCRİPT TEMA VERECEGİM
14 KISILIK KADROMU
TESCILLERIN DEVIRLERI
DOMAIN DEVIRLERI
TUM MUSTERILERIN DEVIRI
TUM REFERANSLARIN DEVIRI
KONULARIN DEVIRI
50 AYRI FORUMDAKI SATIS KONULARININ DEVIRLERI

KISACASI ciddi alıcısına firmayı devır edıp malıye terkını verecegım alıcısı kendı malıye basvurusunu isterse yapabılır kendısıne kalmış
homeofıce olarak fırmayız fatura kesebılıyoruz.

ISTEDIGIM FIYAT 60.000TL UFAK BIR PAZARLIK EDERIZ

DAHA ÖNCE ORTAKLIK İCİN KONUM OLDU AMA DOGRU INSANI BULAMADIM
BU NEDENLE DEVIRINI YAPACAGIM CİDDİ ALICISI OLURSA 05455041300 VEYA 08508407841 SATMA SEBEBI SAGLIK SEBEBIMDIR YOKSA ASLA SATMA NIYETIM YOK ILANIM 2 HAFTA ACIK KALACAKTIR SAYSET 2 HAFTAYA CIDDI ALICI CIKMAZSA SATIŞINI İPTAL EDECEGİM.
YINE YAPABILDIGIM KADAR DEVAM EDECEGIM
EN AZ 1YIL ARANIZDAN AYRI KALACAGIM FIZIK TEDAVIME DEVAM EDECEGIM SAGLIK DUZELMEDEN BURALARDA OLMAYACAGIM
NOT: 1yılda kendını amortı edecegının garantısını verırım mumkunse cıddı alıcısı dısında basvuru olmasın sorularınızı özelden yazabılırsınız

FIRMANIN 2 AYRI FIRMADANDA BAYILIGI VARDIR SCRİPT TEMA BAYILIGIDIR.
degerınde ARACLA TAKAS OLABILIR BI BOLUMU NAKIT VE ARACTA KABUL EDEBILIRIM FIRMAYI 40BINLIRAYA BURDA KENDI SEHIRIMDE ISTEYEN FIRMA VARDIR VERMEDIM OLACAK FIYAT UFAK BIR IKRAM OLUR ABARTMADAN PAZARLIK EDEBILIRIZ

herhangi engeli banı yoktur SEO CALISMASI YENI YAPILDI

1ay gelen tum islerin donuslerini tekliflerini alan kisiye gonderecegim auto mesajla yeni alicisina yonlendiririm