merhabalar uzun yıllardır bel fıdığı ile mücadele ediyorum gitmedigim şifacı kullanmadıgım ilaç yemedigim inne serum kalmadı gitmedigim hastane ve doktor kalmadı 6 AY FİZİK TEDAVİ gördüm 4 ay yatılı 2 ay ara ara giderek nedense HEP KIŞIN SOGUK ALINCA AZIYOR kaslar geriliyor ayagıma basamıyorum
DOKTORUN EN SON SÖYLEDİKLERİ
her sabah egzersiz yapacaksın koşu bandı al koşu yürüyüş yap
PC BAŞINDA en fazla 1 saat gecir hatta uzanarak işlem yap dedigi için laptop almıştım
VE KADROMU DAHA GUCLU EDİP işlerin cogunu onlara veriyordum kazancımı bölüp iş yaptırıyordum mecburen bu şekilde yürütüyorum
düzenli kas gevşetici ilacları verdi düzenli kullanıyorum
NE YAPSAMDA kurtulamadım ameliyatta kalkmam imkansız ailemin başında ben olmazsam onlara kanat olacak kimsem yok bu dünyada
1 YIL ÖNCE bu sebeble firmamın birini devir ettim Şu anki firmam o firmamdan geri kalmaz Sizden fikir istiyorum
FİRMAYI SATIP BU İŞLERE ARAMI VERMELİYİM YOKSA DEVAMMI EDEYİM KAZANCIM ŞUKUR AYLIK 5 İLE 15K ARASI DEGİŞMEKTEDİR..
6 AYDA DUZELEMEDİK TEDAVİ SÜRESİNCE HEP AGRI KESİCİ ADALE GEVSETİCİ FİZİK TEDAVİ GÖRDÜM BUNUDA BEDAVA DEGİL PARAYLA ÖZEL FİZİK MERKEZLERİNDE TEDAVİ GÖRDÜM
daha beter olmadan bir yanım 1 2 yıl ara ver diyor bir yanım devam gittigi yere kadar diyor.
YORUM YAZAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM.