bu mesajı şahsınıza veya ajansspora yönelik atmıyorum bunu belirteyim.
şunu bir türlü anlamıyorum. adam haber sitesi olabilir,kişisel site olabilir ne olduğu önemli değil. bu durum istediği konuda paylaşım yapmasına nasıl bir engel teşkil ediyor ? . herkesin daha fazla , çok daha fazla kazanmaya çalıştığı şu dönemde bunları görmek çok doğal. burada kızılması gereken tek adres arama motorudur. spam içerik mi var , kullanıcı içerikten memnun mu değil bunun denetimini google yapacak.
yapıyor mu yapmıyor mu ? bunu bilemeyiz. yapıyorsa da demek ki ortalama vurulduğunda bu sayfa kullanıcıları memnun edebiliyor ki içerikleri üst sıralarda çıkıyor olay budur.
yapmadığına inanan da o zaman durumu kabullenip ona göre hareket etsin.
forumda bir sürü konuda sayfalarca yorum atıp birbirinin mesajını beğenmekle hiçbir şey değişmiyor.
ayrıca herkes pinterestten spam yapıp 3525232 kere almanca saç stili sitelerini evirip çevirip para kazanınca çok normal karşılanıyor ama aynısını haber siteleri yapınca herkes demediğini bırakmıyor.
şunu anlamak çok önemli. internet alemi eskisi gibi değil artık tam bir kurtlar sofrası.pastanın payı büyüdükçe büyük göbekli abiler büyüyor.
bana hala daha çay kaşığıyla çorba içmeye çalışıp ben niye doymuyorum diyoruz gibi geliyor.
temiz bir arama sonucu görmeyi herkes gibi ben de isterim ama bu oyun böyle oynanıyorsa kabul etmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Hocam yanlış anladınız benim spor sitesinde film haberi görmekle bir sorunum yok. Sorun sitede kayda değer bir içeriğin olmaması. Açık olmak gerekirse film sinemalardan kalktı netflix vs yok mecbur nette arayayım dedim. Film izle yazmışlar alenen ve tabiki girince film yok laf kalabalığı boş haber, koskoca site sorunum bu.