Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet vds kiralayın ucuz yollu oradan bir kanal açın ve yaptığınız videoları bir youtube kanalı açıp oraya yükleyin.
Sonra nakın bakalım uyarı ihlal vs var mı? ona göre yol belirler kendi kanalınıza atarsınız. Video attıktan hemen sonra hızlı davranmayın 1 saat kadar bekleyin.
Anladım, bunu o kanalda videoyu teste sokmam için söyliyorsunuz. Peki bunun yerine ana kanalda yapmamın ne gibi zararı olur? Yani ihlal geldiğinde silerim veya kaldırırım, sonuçta spam yapma gibi bir durum söz konusu değil özgün içerik üreticeğim. Ana kanalıma youtube bir engel mi verebilir demek istediniz acaba...

nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eğitim konsepti ile bilgi konseptini bir araya getirmeyin ikisi de farklı bir konsept ayrı ayrı kanallardan yapabilirsiniz fakat tavsiyem şudur ; tek bir kanal en fazla 2 kanal üzerinden tüm yoğunluğunuzu vererek daha hızlı olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bunun dışında her fotoğraf video telife düşmez, hangi videoyu aldığınıza bağlı olurda düşer ise ya videonuz silinir ya da attığınız video dan kazandığınız para video sahibine aktarılır. Fakat bence bu tür bilgiler için telif atılacağını düşünmüyorum. Ama ne olur ne olmaz birebir kopyalamak yanlış olur, video üzerinde değişiklik yaparsanız kendi özgünlüğünüzü eklerseniz bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Ozaman ben tek bir kanal üzerinden 2 konsepti yürüteceğim böylede düşünüyordum zaten ikiye bölme olmaz daha doğrusu yoğunluk veremem diye düşünüyordum sizde böyle söyliyorsunuz. Ben özgün içerik oluşturucağım kanalda hiçbir türlü kopya veya spam durum olmayacak. Basit bi örnek vereyim 1999'da ünlü olan çok bilinen bir kişinin hayatını anlatacağım diyelim. Ben ekranda anlatırken, yanda onun fotoğrafı belirecek sonra diyelim Show Tv'de 5 dakikalık bir konuşması var o konuşmanın 10 saniyesini alacağım videoya ekleyeceğim. Benim çekindiğim onun fotoğrafını videoda geçirmem ve o show tvdeki veya bilmemne kanaldaki kısmını eklemem bi ihlal vbz sorun yaratır mı acaba düşüncesi..