t4ka96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi elimde çok sayıda (aktif) adsense hesabı var.

Gördüğüm kadarıyla portable tarayıcı ya da gizli sekme aracılığı ile birçok kişi aynı PC ve internet üzerinden hesaplarını kontrol etmekte.

Ancak; içlerinde müşterilerime ait olan (yüksek hacimli) Adsense hesapları da olduğu için ben her hesabı farklı bir uzak masaüstü kiralayarak kontrol ediyorum ve çok masraf olmakta. Bu sebeple farklı bir arayış içerisindeyim.

Şimdiden teşekkürler.
Yıllardır 5 farklı adsense hesabı kullanıyorum ve bunları aynı pcden kontrol ediyorum, bugüne kadar herhangi bir sorunla ya da uyarıyla karşılaşmadım. Tabi bugüne kadar herhangi bir ban sorunu ile karşılaşacak bir çalışma yapmadığımı da belirteyim.

Ben şu şekilde yapıyorum, gmailler arasında geçiş yapmak sıkıcı bir durum, onun yerine Google Chrome'da sağ üstteki ikona tıklayarak en alttan "Kişileri Yönet" e tıklıyor ve gelen ekrandan "Kişi Ekle" diyerek ayrı bir gmail hesabı ekliyorsunuz. Adsense hesapları arasında geçiş yapmak istediğiniz zaman da yine sağ üstteki ikona tıklayarak açılan sekmeden tanımladığım hesaplara tıklayarak kolayca geçiş yapabiliyorum.