Saldırılara karşı donanımsal olarak alınacak en güzel önlem; VPS'e geçip Cloudflare kullanmaktır (bence).
Merhaba Benjamin Breeg,
CXS ve mod_security rules aktif çalışan hosting hizmetlerini tercih etmenizi öneririz. Buna çok dikkat edilmiyor ancak her ikiside yazılımınızı korur, özellikle mod_sec.
İyi çalışmalar.
Müşterilerim için cloudvist.com u kullanıyorum. Virüslü siteleri dahi ücretsiz temizleyip, hızlandırmışlardı.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, arayışım devam ediyor, konu ile ilgili görüştüğüm ve ilgilendiğim bir kaç firma var bir kaçı ile pm'den görüştüm, bir kaçına da mail attım dönüş aldım.
Alternatifler çözümler için bilgi ve öneri ihtiyacım devam ediyor...
mod_sec bilgisi için ayrıca teşekkürler bunu bilmiyordum ve görüşmelerimde mod_sec'i mutlaka soruyorum.
özellikle cloudvist sorularımı bir bir cevapladı, kendisine ve firmasına çok teşekkürler.
Test edebilmek bizim için çok önemli, zira test edebilmek, hızı ve pluginlerin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edebilme çalışmayanlar için eklentilerle çalışabilir hale getirme ve problemleri yayına girmeden çözebilme imkanı verecek.
Araştırmaya devam ediyorum, önerilerinize açığım, teşekkürler.