nicolaGrosu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam söylediğiniz gibi şeyler olması ne güzel. Fakat ben bugüne kadar konuştuğum her müşterime (kendileri sormasa bile) hesapların kilitlenebildiğini ya da api'den çıkabildiklerini belirtiyorum. Uygun fiyatlı sistem kodluyorum ve iyisiyle kötüsüyle tüm durumu müşteriye söylüyorum. Satışı yaptıktan sonra userlerin patladığı ile ilgili şikayet eden hiçbir müşterim de olmadı.

Hala yazılımsal olarak yapılabilecek şeyleri sırası ile deniyorum, test ediyorum. Yakın zamanda user patlatmadan çalışan bir sistem de yapabilirim. Ama her şeyin bir değeri vardır. Şuan 500-1000tl'ye yaptığım sistemi, patlamama garantili olarak yapıyorsam onun fiyatı 2-3bin'lere çıkar. Müşterilerimi her zaman bilgilendiriyorum ve kimseyi mağdur etmiyorum. Bu yüzden de bu şekilde panel yapıp yapmamak bana kalmış bir durum.
İnsanların 500-1000 tl parası çöp olacağına 2-3bin tl verip sağlam bir sistem satın alabilirler hocam. İşin içinde olan adam zaten neyin ne olduğunu biliyor.
Bizim kullandığımız sistemde kullanıcılar apiden çıkış bile yapsalar şifreleri bile değişse işlem yaptırabiliyorduk.
Patlamama garantisi diye bir şey yok zaten, yeni bir güncelleme ile sisteminizde ki tüm kullanıcılar patlayabilir.
Benim 1 günde 20bin hesabımın kapandığını biliyorum. 2017 ortasında.
Testlerinizi iyi yapıp sağlam bir panel ortaya çıkartırsanız temiz ekmek yersiniz.

Bu arada bildiğim kadarıyla artık uygulamalar üzerinden işlem yaptırmak hiç mantıklı değil artık.