Arkadaşın işi hızlı bir sektör. Örnek : 10 kişilik bir arkadaş grubu aynı tasarım tshirtlerden kendilerine yaptırıp giyebilirler, ya da biri diğer 9 una hediye olarak özel tasarım tshirt alabilir. Her kesime hitap eden bir sektör.. ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, orta yaş, 50+, 70+ hatta 90+...

ama kim kime hediye özel tasarım yorgan alır ki? Hiç almaz demiyorum.. ama komşunuz günde 2000 ürün satarken siz 20 ürün satarsınız. ( Uzmanı değilim, kendi fikrim böyle.. belkide yanılıyorumdur. )

Örnek : Bir fırın düşünün. Tek tek komşulara ekmek satarak kar etmeyi mi planlamalıdır yok sa 100 tane market bağlayıp bunlara toplu ekmek satmayı mı..

Aslında yukarıda yazdıklarımı okuduğumda bundan ben utandım. Bu soruların cevaplarını en iyi sizin sektörünüzün uzmanları verir. belli ki siz bu konuda uzman olmadan bir işletme kurmuşsunuz.. Soru aslında şu olmalıydı : "Ben fason yorgan, yastık, alez, nevresim takımı üretimi yapıyorum ve işlere yetişemiyorum. Hem süreci hızlandırmak, Hem hata payını en aza indirmek hem de ödemeleri alıp yönetebileceğim bir sistem yazılabilir mi ?"

Tavsiyem : Sektörünüzdeki büyük üreticiler ile iletişime geçip size yol göstermelerini ve yetişemedikleri işleri size paslamalarını istemeniz. ( olmaz deme her üreticinin en büyük sorunudur bu üretimi yetiştirememek )