Merhaba arkadaşlar , pinterest serüvenine bende başlamış bulunmaktayım. Bir sunucu alıp siteleri kurmaya başladım ve site açtıkca wp bilgilerini, mail adreslerini şifrelerini vs kayıt etme gereği duydum ilk not defteri üzerinden yapıyordum ve bi süre sonra site sayısı arttıkça karışmaya vs başladı bunun üzerine , c#'daki az çok bilgimi kullanarak bi program yazma gereği duydum ve yazdım basit bir program amaç net üzerindeki veya bilgisayarınızda bulunan mysql veritabanına verileri tutması Program resmi aşagıdadır.Programa ihtiyaçı olan arkadaşlar varsa iletebilirim.Karşılıgında bir kaç keyword verirse iyi olur sektörde yeniyim (keyword olmayan varsa çekinmeden yazarlarsa iletebilirim programı).
Not:Program bir çok kişiye gereksiz gelebilir ve gerçekten de öyle olabilir yaptım ve paylaşmak istedim
Son olarak:
-Programa güncelleme getirdim kayitladığınız bir site var diye sayıyorum ekranda ona seçip wp adlı bir buton koydum ona tıklarsanız Google Chrome portablede onun wp admin sayfasını açar(kullanıcı adı/şifreyi otomatik girer) bunun nedeni de loglari hızlı kontrol etmek için yaptım.
Aynı şekilde bazen pa hata veriyor yeniden cokkies girilmesi isteniyor koyduğum butona basarsanız seçtiğiniz hesaba otomatik giriş sağlar siz sadece cokkies alıp pa ya eklersiniz.

-Benim gibi sizde pinterest'de hesap açarken bilgisayarda açmada hata veriyor ise ("bizden kaynaklanan bir hata oluştu şeklinde) "Mobil Kayıt Ol " butonunu kullanarak sorunsuz hesap açabilirsiniz.
-Tüm hesaplara aynı ip 'den girer kullanıcak arkadaşları uyarıyım şimdiden proxy aktif değil programda

Özetle
Programın Amacı :
1-)Uzak bir mysql'de veritabanınızı girerek verilerinizi mysql 'de tutmayı yarar , pinterest hesaplarını birden fazla arkadaş acıyor ise birbirlerini takip etmeyi sağlar(buda bir çok açıdan hızlanmayı sağlıyor)
2-)Wordpress Adminden pinterest automatic loglarınızı sürekli sizde kontrol ediyor iseniz " wordpress admin paneli git "butonunu kullanarak chrome portablede program otomatik açar siz sadece loga bakar kapatırsınız(id,şifre otomatik girer)
3-)Sizde benim gibi Bilgisayardan pinterest hesabı açarken "bizden kaynaklanan bir sorun oluştu" hatası alıyorsanız "Mobil Kayıt Ol" butonunu kullanarak sorunsuz şekilde bilgisayardan hesap açımı yapabilirsiniz.

Sunucu bilgilerini gireceğiniz alan oluşturuldu Ve Kayıtlarınızı güncellemek için buton eklendi.