Merhabalar,
Remote olarak
Tam zamanlı veya Part Time ileri seviye
Front-end (Angular 8) Developerarayışımız mevcuttur.
Lütfen Dikkat! Diğer ilanlarımızdan farklıdır. Tüm detayları okuyarak başvuru yapınız.
Özellikler- İleri seviye Angular Javascript Framework hakimiyet, !! Lütfen dikkat Angular.JS değil !!
- İleri seviye CSS, SASS, SCSS, LESS gibi style teknolojilerine hakimiyet,
- RestFul API standartlarına uygun olarak daha önce çalışmış,
- Typescript standartlarına uygun kod yazabilen,
- Javascript ile arayüz içerisinde rahatça veri alış verişi yapabilecek,
Şartlarımız ( Bu kısım çok önemli lütfen )- Herhangi bir şahsa/firmaya bağlı olmayan öncelikli tam zamanla sonrasında part-time zaman ayırabilecek,
- Gün içerisinde verilen to-do list ( task ) en yakın süreçte uygulamaya başlanılacak ( şu müşterimin şu işi var yarın bakarım değil de, öncelik bize ait olması gerekmektedir. )
- Sesli ve video konferans toplantılarımıza katılabilecek,
- Çalışma yaparken Discord kanalımızda en azından metinsel yazışmayı takip edebilecek,
- İşi önce görüntü destekli anlatıp, sonrasında uygulama metni verebileceğiz ( yhaa hocammmm ben sesli görüşeeemmmmm yazılı iletin ltfn (istemiyoruz) ).
- Sabit bir projemizde çalışacak,
- Önceliğimiz, düzenli çalışacak,
bir çalışma arkadaşı aramaktayız.
Sık Sorulan Sorular- İlanımız eleştirilmek için değil, eğer bu şartları ben yapabilirim diyebilenler için vardır, aksi durum sizin için mevcutsa bu ilana saygı duymanızı rica ederiz.
- Kalıcı olmak istiyorum? Tabiki, 1-2 ay içinde sen bizden ne kazanabiliyorsun? Biz senden ne kazanabiliyoruz? Oturup anlaşalım.
- Evinde ki kahvelerin bizden.
Lütfen başvurularınızı
office@virtaragroup.com e-posta adresine cv ve ön yazı göndererek daha hızlı işlem için skype ( live:caparcaglar ) üzerinden yapınız.
İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.