Arkadaşlar merhaba geçenlerde butik konusunda toptancılık yapacağımı söylemiştim ve dönüş bekleyen arkadaslar var sistemimiz halen bitmediği için dönüş yapamadım .

Ayakkabı fiyatları geldi ürünler birebir orjinal ile aynı 1 ci kalite replika üründür. Ayırt etmek imkansıdır ve kalitelidir.

Sunacağımız paketlerde E ticaret sitesi Sanal posu ürünleri full hazır site vereceğiz ve satış yaptıkca dilerseniz kargosunu yapacağız (Hazır kurulu E ticaret sitesi karsılığında 120 USD Para alınacaktır) . Fakat ürünleri almak isteyenler her üründen 16 çift toptan almak zorundalar kendi kargosunu yapmak isteyenler vesaire.

100 Den fazla ürün çeşidi var sadece bir kaçını burada sergileyeceğim

Toptan alış fiyatını sizlere veriyorum siz üzerine 30 40 50 Tl kar koyarak satabilirsiniz

54 TL
-----------------------------------------------------------------------------------------------

74 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

63 TL

---------------------------------------------------------------------

69 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------

79 TL

----------------------------------------------------------------------------------------------------

84 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

89 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

95 TL