Edit : Herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum, yeteri kadar cevap aldığımdan dolayı; forum gündemini daha fazla meşgul etmemek amacıyla "konu kilitleme" talebi gönderdim.
---------------
Cümleten selamlar;
Gerçek anlamda fikirlere ihtiyacım olduğundan dolayı bu konuyu açıp, r10 ailesine sorma gereği duydum. Gerek tecrübelerinizle gerekse fikirlerinizle gerçekçi tavsiye ve fikirler istiyorum.
Gerçekçi ve yaşanmış tecrübelere ihtiyacım var, çünkü önemli olan devamlılık.. Sonuçta bir işte batmakta var çıkmakta var kendi işinde..
Forum üzerinden yakın olduklarımız, tanıştıklarımız biliyordur. Bundan yaklaşık olarak 2 sene önce bir Polis okulu öğrencisiydim..Arkadaşlarımın hepsi şuan görevdeler.. Konuya detaylı olarak girmeyeceğim ancak, okulun yarısındayken sağlık gerekçesiyle okuldan ilişiğim kesilmişti ve 1.5 sene uğraşıp mahkeme süreci geçirip, mahkeme kararıyla geri dönmüştüm dava açıp, özet geçmek gerekirse.
Tabi bu dava süreci vs sürerken, sivilde kendi düzenimi kurdum her anlamda gerek internet ortamından yaptığım işlerle, gerekse dönemlik yaptığım işlerle kendime bir düzen kurdum diyebilirim.
Allah'a şükür kazanç konusunda hiçbir sorun yok, ancak geldi çattı mahkeme kararına göre okula tekrar dönüş vakti...
Gerçekten çok uğraştım o süreçte dönmek için davayı kazanıp verilen kararı iptal ettirmek için ve istediğimi aldım. Fakat herşeyden o kadar soğudum ki, gerek saçma prosedürlerden , yapılan haksızlıklarından, insan yerine koyulmayıp saçma bürokratik engellerle karşılaşmaktan...
Evet istediğimi aldım ama içim hiç rahat değil, kurduğum bu düzeni bırakmak ve tekrar resmi bir hayata adım atmak, ve bu yaşanılan travmanın, kötü anıların bıraktığı izler vs vs.
Önümde 2 seçenek var..
1- Kendi kurduğum düzenimde, işlerimi genişleterek aynı kararlılıkla devam etmek, ve halihazırda verdiğim hizmetleri şahıs şirketi altında vermeye devam etmek.. (O kadar uğraştığım herşeyi bir kenara atıp Polis okulundan istifa etmek + yaklaşık 8 bin tl tazminat ödemek)
2- Tekrar Polis okuluna dönüp 1 yıl daha okuyup Polis olmak...
Gerçekten sanki böyle ölümüne 2 ay kalmış bir insan gibi hissediyorum, kararsızlık insanı yiyip bitiriyor, hiçbirşeye odaklanamıyorsun.. Artık bir karar verme vakti..
Buraya kadar okuyup, yol gösterenlere şimdiden teşekkür ediyorum.