Glory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Senin aldığın geçersiz etkinlik iadesi adwords reklamına saldırı ve geçersiz tıklama yapıldığı için geliyor. O bize de geliyor. Her hesaba gelir. Google bak ben bu kadar adsense banladım sende bu kadar reklam vermişsin al sana iade demez.

2- Evet koskoca şirketlerin zaten mali hedefi olur. Google'ın da mali hedefi ve yıllık kâr hedefi var. Bunu burada yıllardır bulunan, yıllardır Adsense'de büyük tutarlar oynayan herkes bilir. Adwords de millete aylık faturalandırma dağıtıyorlar, ödemeyenlerin acısını adsense den çıkartıyor. Ayrıca 10 ay sorun yok da her yıl sonu mu herkes spam yapıyor? Benim 15 tane adsense hesabım kapatıldı, hiçbirinde spam yok ve tutarlar çok büyük. Buraya bir foto koyarım buraya forum birbirine girer.

3- İllegal bir durum dediğin 10 aydır herkes legal, ama yıl sonu gelince mi herkes birden bire legal oluyor. Veya hesabındaki tutar birden yükselince illegal oluyor.

4- Milleti tekrar eden içerik sebebiyle banlamış hep. O zaman tüm haber siteleri de tekrar eden içerik? Onları da banlasın.

İşi Google'ı dava etme noktasına kadar götürebiliriz. Adam ben senin trafiğini beğenmedim kazandığın paraya el koyarım deme hakkı yok.
İyide hocam 1. maddedeki yaptığın açıklama mantıksızlık dolu, geçersiz etkinlik zaten birilerinin tıklaması ve saldırısıyla oluşuyor, haliyle birilerinin adsense hesabı bunlardan bir gelir elde ediyor, adsense den bu para kesiliyor veya hesap kapanıyor bize geri iade ediliyor. Yani sen geçersiz etkinlik iadesinin yanı sıra hesap kapattık al parası yazmasını istiyorsun anlamak istemediğin şey bu

Mali hedefler tabi ki olur ama bunun acısı kullanıcılardan çıkarılmaz, ortadaki sistem zaten belli çark dönüyor. Normal bir zamanda da spamlar temizleniyor adsenseler ban yiyor, yıl sonu işlerin sıkışlaştığını temizliğin daha yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz. Durup dururken tertemiz hesabı kimse KAPATMAZ! Mutlaka bir şey yapıyorsun. Bend kullanıyorum onlarca adsense hesabı senelerdir kaç hesabım kapandı hepsinde yaptığım illegalliği biliyorum politikaları defalarca okudum ve artık legal bir düzene geçtim. Haksız yere kapatılsa bu kıyımdan bende etkilenirdim neden ben etkilenmedim o zaman çünkü politikalara göre hareket ediyorum, bir hesabım bile kapatılmadı bu sene allaha çok şükür. Ayrıca hesaptaki kazanç ve ödeme tutarı yükseldikçe inceleme daha da artar bunu bilmeyen yok. 5 haneli gelire geçtiğin an manuel inceleme yiyorsun, 5 haneye geçince hesap kapanmasının nedeni de budur. Ayrıca evet haber siteleride tekrar eden ve çöp içerik ama o adamların aldığı gösterimi sende alsan ayrıcalık elde ederdin, adamlar premium adsense kullanıyor o yüzden etkilenmiyorlar muhatapları var karşılarında.

Sana karşı hep ters yazdım ama bu demek değildir ki ben bu sistemden memnunum. Sadece konuşalım istediğim için açıklama yapıyorum herkesin tecrübesi birbirinden farklı çünkü, sen öyle yaşamasın ben böyle yaşadım bu işleri. Yeri geliyor benimde tertemiz hesaplarım kapanıyor, itirazlar sonuç vermiyor karşında muhatap bulamıyorsun, başkasının benim reklamlarıma yaptığı saldırıların bedelini ben ödüyorum ama yapacak bir şey maalesef ki yok. Senin trafiğini beğenmedim parana el koyarım deme hakkına da sahipler, kayıt olurken kabul ettiğin sözleşmede onaylıyorsun ne varsa Google'ı dava edebilirsin ama karşında muhatap bulamazsın, özellikle Türkiye'de daha zor bu iş. Keşke sistem değişse ama maalesef böyle hocam.