bende ondan bahsetmiştim. kasmadım 3-5 makale ile site kurulduktan sonra 1 ay içerisinde aldım zaten, ondan bahsetmiştim. Sosyal medya hesabı, biraz adwords reklamı, trafik gelmeye başlayınca başvurdum. sonuç olumlu. yani denemelere falan gerek yok, almak istiyorsanız, alabiliyorsunuz

mesajınız için teşekkürler
Bu arada kişisel tecrübemi bahsedeyim. Yeni web site sahipleri olarak amacımız ne ? sitemizde seo çalışması yapmak, içeriğimizin başarılı olması ve daha fazla trafik. Peki seo için önemli kriterlerden birisi nedir ? sitenizin hızı. Bir kaç gündür pagespeed insight verilerimi kontrol ediyorum, verdiği not 19. Abi kafayı yiyecem gtmetrix verilerimi kontrol ettim. Pagespeed notu C, sitemi yavaşlatan verileri inceledim ve yavaşlatan etken google reklamları. Kısacası gogle reklamları küçük sitelere gelir getirmediği gibi siteye gereksiz bir yük binmesine sebep oluyor. Hemen google reklamlarını sitemden kaldrdım.Daha sonra pagespeed insight ile sorgulama yaptım. Site hızı 19'dan 61'e çıktı. Gtmetrix verilerimi kontrol ettim C seviyesinden A seviyesine yükseldi. Kısacası google reklamlarını artık kullanmayı düşünmüyorum
Hocam benim amaç site değil ben adsense onay alıp satıyorum