Merhabalar,
Arkadaşlar benim 2 adet laptop tamiri üzerine olan sitelerim var ve yazılım sektörüne giriş yapacağımdan dolayı satmak istiyorum.
İşleyiş şu şekilde oluyor; Müşteri laptop tamiri ile ilgili arıyor fiyat alıyor ben fiyat veriyorum. Bu tamir tarafında bir firma ile çalışıyorum. Yani işi firmaya pas ediyorum. Örneğin ekran değişimi olacak, ekran fiyat bana 200 tl ise ben 300 tl diyorum. Bu şekilde aylık yapılan ciro asgari 10.000 tl civarıdır. Eğer tamir işlerinden anlıyorsanız kar doğal olarak daha fazla kalır. Tamir işlerinden anlamasanız bile biraz yatırımla bu ciroyu 3-4 kata katlayabilirsiniz. Şöyle ki; Site üzerinden ürün yada yedek parça satışı yaparak , Kurumsal firmalara (it departmanlarına) pazarlama yaparak , bayi ağı oluşturarak ciroyu çıkarabilirsiniz. Bu arada sitelerde tablet ve telefon tamiri üzerine yazılar var arayan çok oluyor ama ben yapmıyoruz diyorum. (Çalıştığım firma sadece laptop üzerine olup Türkiye nin en iyi teknik servis elemanlarına sahiptir) kısacası telefon ve tablet işine de girsrseniz yine bu rakamlar yukarı çıkar. Ciddi düşünen olursa zaten gerek reel gerekse dijital tarafta pazarlama hakkında bilgiler veriririm.2 sitenin satış fiyatı 150.000 tl dir. 2 sitemde Google da neredeyse tüm keywordlerde 1. Sayfadadır. sorulaınız olursa lütfen mesaj atınız.
https://www.r10.net/site-satisi/1222...ek-sablon.html
Burayı okuyup satış konunuzu düzenlemeniz gerekiyor. Bu şekilde satış yapamazsınız.