Merhabalar,
Arkadaşlar benim 2 adet laptop tamiri üzerine kendini kanıtlamış kurumsal vizyonu sayesinde bireysel müşterlerimizin yanında kurumsal müşterisi de olan ve olmaya devam eden marka değeri yüksek sitelerim var ve yazılım sektörüne giriş yapacağımdan dolayı satmak istiyorum. (Site adları altta yazıyor)
İşleyiş şu şekilde oluyor; Müşteri laptop tamiri ile ilgili arıyor fiyat alıyor ben fiyat veriyorum. Bu tamir tarafında bir firma ile çalışıyorum. Yani işi firmaya pas ediyorum. Örneğin ekran değişimi olacak, ekran fiyat bana 200 tl ise ben 300 tl diyorum. Bu şekilde aylık yapılan ciro asgari 10.000 tl civarıdır. Eğer tamir işlerinden anlıyorsanız kar doğal olarak daha fazla kalır. Tamir işlerinden anlamasanız bile biraz yatırımla bu ciroyu 3-4 kata katlayabilirsiniz. Şöyle ki; Site üzerinden ürün yada yedek parça satışı yaparak , Kurumsal firmalara (it departmanlarına) pazarlama yaparak , bayi ağı oluşturarak ciroyu çıkarabilirsiniz. Bu arada sitelerde tablet ve telefon tamiri üzerine yazılar var arayan çok oluyor ama ben yapmıyoruz diyorum. (Çalıştığım firma sadece laptop üzerine olup Türkiye nin en iyi teknik servis elemanlarına sahiptir) kısacası telefon ve tablet işine de girsrseniz yine bu rakamlar yukarı çıkar.
Ciddi düşünen olursa zaten gerek reel gerekse dijital tarafta pazarlama hakkında bilgiler veriririm. 2 sitemde Google da neredeyse tüm keywordlerde 1. Sayfadadır. sorulaınız olursa lütfen mesaj atınız.
Site için istenen fiyat : 150.000 tl
Sitenin aylık getirisi: şu an 10.000 tl
Sitenin açılış tarihi: 19.10.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Laptop tamiri
Günlük hit sayısı: 250
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 yandex
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sınırlama yok
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı:
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Site adları: tamirkolik.com ve ekrantamircim.com dur.
Şunu da söylemeden geçmiyim, Bu ciro son 3 ayın ortalamasıdır, geçen sene daha azdı. Her sene yukarı doğru çıkıyor çok şükür. Siz bilirsiniz ama ben yinede diyeyim, ha cadde üzerinde bir iş yeriniz var ha Google da (istediğim tüm kelimelerde) 1. sayfada olan bir siteniz. Ve bu isimler her geçen gün tanınmışlığı artıyor. Kısacası müşteriler isme geliyorlar. Bu isimleri sosyal medyada daha çok reklam yaparak gerçi dönüşleri hızlı bir şekilde alırsınız.
Bu arada bu adam nereden doğru söylüyor diye düşünebilirsiniz, ben verilerle konuşuyorum. Tüm kazanılanlar nasıl kazanılmış hepsini görebilirsiniz.