Dün gece 03:30 sularında Trabzonun Akçaabat ilçesindeki bir karate kursunu soymaya çalışan talihsiz hırsız hastanelik oldu.
Trabzonun Akçaabat ilçesinde gerçekleşen olayda Türkiyede ki son siyah kuşağa sahip Tabak ailesine ait karate salonuna hırsızlık girişiminde bulunuldu.
03:30 sularında gizlice karate salonuna giren hırsız birden karşısında Tabak ailesini görünce kaçmak istedi fakat başaramadı. Ailenin sıra dayağından nasibini alan hırsızın imdadına çevrede ikamet eden vatandaşlar yaşandı. Hastaneye kaldırılan hırsızın görme yetisini kaybederken abi adamlar öyle bi siyah kuşak öyle bir dövüyorlar ki her yeri siyah görüyorum sözleri dikkat çekti. Olayla ilgili açıklama yapan baba Tabak bu sene milli takımdan davet beklediğini söyledi.
MAHALLELİNİN İFADELERİ YÜREK BURKTU
Olayın ardından basın mensuplarının olay yerine gitmesiyle beraber polise haber veren mahallelinin açıklamaları yürek yaktı. Polise haber veren dayı Yavrum ben sigara içmek için balkona çıktım bir baktım salondan ah, uh, yandım anam, yeter, sesleri geliyor. İlkte fuhuş sandım dedim biraz dinliyim baktım 5 değil 10 değil 15 dakikadır sesler kesilmiyor. Bu kadar uzun sürmesinin imkansız olduğunu düşünüp terslik olduğunu anladım ve polisi aradım ifadelerine yer verdi.
- not: içerik ve görsellerin kişilerle ve anlatılanla alakası yoktur. Tamamen eğlence amaçlı mizah haberidir. okuyup şok olduysanız haber zaytung mizah ve asparagas haber denemem fikirlernizi bekliyorum