Asilzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android ve Ios uygulamalarına tam uyum sağlayacak ve her iki markette sorunsuz paylaşabileceğimiz altyapıya sahip olacak.
Tamamen responsive olacak.
  1. İlçemizin esnaflarının kampanyalı ürünlerini paylaşabileceği bir script olacak (Android ve ios uygulamaları da yapılacak)
  2. İl ve ilçeleri ekleyeceğiz. Öncelikle ilçemize hizmet edecek ama il bazında altyapısı hazır olacak. (Uygulamalar yapıldığında Uygulama ilk açıldığında konum dan izin isteyip bulunduğu konuma göre firmaları listeleyecek)
  3. İşletme sahipleri üye olup reklamlarını ücretli ve ücretsiz yayınlayabilecekler (Reklam kredisi alarak)
  4. Üst menü de Story - İş ilanı - arama olacak. (İş ilanı detaylı birşey değil. Firmalar basit eleman ilanı verebilecek. Kaya tekstile makine ustası alınacaktır. Müracaat adresi ve telefon gibi)
  5. Story ye eklenen reklamlar, broşüre - mağazaya yada sosyal medya sayfalarına link çıkışı yapabilecek
  6. Büyük mağazaların broşürlerini bot ile çekip uygun kategoriye ekleyeceğiz
  7. Sabit reklam alanları olacak (Adsense ve firma reklamı ekleyebileceğiz)
  8. Yüklenen reklamlar belirtilen zaman sona erince hostingten konuyla beraber silinecek
  9. Reklamların yüklenmesi için boyut sınırlandırması eklenecek
  10. en çok izlenen ürünler ve en çok izlenen mağazalar aylık kendi değişecek.
  11. Firmaları, Broşürleri favorilere ekle, bildirim al seçeneği olacak.
  12. Facebook yada google hesabı ile giriş ve üyelik yapılabilecek.
Örnek olarak şu siteye bakabilirsiniz https://www.tiendeo.com.tr/

Aklıma gelen tüm detayları yazdım. Özelden yazacağım bir şey şuan yok buradan konuyu güncelleyebilirim.

Uçuk rakamlar vermeyecek arkadaşların detaylı tekliflerinizi bekliyorum. (Uçuk rakam sana göre kaç demezseniz sevinirim.)
Pm gonderdim ustadim