Hocam daha önce girilmiş bir bilgisayar veya mobilden eski şifresiyle giriş yapıp değiştirilmiş ibaresine tıklayınca otomatikmen kilitleniyor hesap public kalıyor fakat kişi girdiğinde doğrulama istiyor.