Godoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@GodGave; büyük kanalların %80'ni partner firmaları ile çalışır

1) içeriğiniz %100 size aitse atıyorum ünlü bir sanatçının kanalı var ve şarkılarının telif haklarının korunmasını istiyor partner yetkilisi bunu sisteme tanıtarak o şarkıyı başka birisi alıp paylaşsa videosunda kullansa bile o videonun gelirleri direkt olarak eser sahibine yani sanatçıya gider.

2) Eğer bağlanacağın partner firmasında seninle aynı kategoride içerik üreten kanallar var ise karşılıklı olarak önerilen videolarda çıkmaya başlıyorsunuz bu şekilde büyümeniz gelişiyor.

3) Kanalın kapandı bir kuralı ihlal etmediğini düşünüyorsun partner ile iletişime geçiyorsun partner firmalarına özel olarak atanan Youtube Temsilcisi ile görüşülüyor.

4) Otoriter ve büyük kanalın var ise zaten kesinti oranları %5'lere kadar düşüyor

5) Büyük Partner firmaları kanalın yine söylediğim gibi büyük bir kanal ise marka iş birliği yapmana yardımcı oluyor ve sana reklam iş teklifleri getiriyor.

6) Çekim Stüdyosu, Kayıt Stüdyosu, Render için PC'ler sağlanıyor

yani bunları görmezden gelerek insanlar neden partner firmaları kesinti alıyor şöyle oluyor böyle oluyor diye konuşuyor kimse kimseye karşılıksız iş yapmaz küçük kanallarınız varsa zaten artık kolay kolay kabul etmeyeceklerdir alım kotası var artık.
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Bildiginiz partner firması var mı çocuklar üzerine yoğunlaşan? Kanalı büyütmek için profesyonel yardım almayı düşünüyorum aklıma partnerlikten başka çözüm gelmiyor. Eğer kanalın büyümesini sağlayacak ücretiyle profesyonel destek veren varsa bildiğiniz görüşmek isterim.