Tavsiyem SSD almanız yönünde olacaktır, yok çok alana ihtiyacım var diyorsanız 1tb hdd alın dvd yerine takın bide 120gb ssd alın hdd yerine takıp ssd ye windows kurun bilgisayarınız SSD sayesinde bayağı hızlanacaktır.
Hocam amacım harddiskimdeki yedeklere ulaşmak, konuda belirtmediğim bir durum üzerine bilgi vermenize gerek yoktu biliyorum bu bilgileri m2 ssd kullanıyorum zaten
1-2 temel sistem bilgisi verip kaciyorum 3.5 inch lik harddisk fiziksel olarak son 10 yillik laptoplara sigmazki . Ikincisi beslenme voltajlari laptoplar icin cok yuksek geliyor. Harici yapabilirsiniz o zamanda 1 adaptor ile prize 1 kablo ile laptop a baglanmasi lazim ( keyword : Harici 3.5 inch case )
SSD lerden dolayi hizlari cok dusuk gelecektir ayrica
Sorun bende sanıyorum, anlatamadım, bir çok dönüştürücü ürünü var dedim 3.5 inş harddiski laptopa takamayacağımı bende biliyorum 😩, hangi dönüştürücüyi almalıyım benzer bir çok ürün var dedim, kafama takılan bu dönüştürücüler 12v çalıştırma gücü sağlıyor mu yoksa harici bir güç kaynağıyla mı adaptörle mi çalıştırıcam, laptop da bunu bilmiyorum. Bir çok ürün var ikisini birden veren varsa hepsiburada linki atabilir misiniz biliyorsanız