Bence önce Front-End mi Back-End mi veya Full-Stack mi çalışacaksın onu belirlemelisin. Şu anda Full-Stack girmişsin ama böyle çok zorlanabilirsin. Eğer Full-Stack devam edeceksen önce HTML ve CSS'i tamamla. JS kesinlikle şart ama ilk etapta girmesende olur. Daha sonra Back-End dilleri üzerinde yoğunlaşabilirsin. Sana tavsiyem eğer websiteleri üzerinde yoğunlaşacaksan JS'ye çok fazla adapte ol. Hatta Back-End kısmında da onu kullan. PHP iyidir ama React, Angular veya Vue gibi teknolojiler ile birlikte NodeJS kullanarak tek başına JS ile projeleri ayağa kaldırabilirsin. Eğer Front-End devam edeceksen HTML, CSS, JS üzerinde yoğunlaş. JS senin birkaç yılını temiz alır. Öyle ben öğrendim deyince bitmiyor maalesef JS'de

Keza CSS'te de öyle. Sektörde 8. yılıma giriyorum. Hala CSS'te bile yeni öğrendiğim şeyler oluyor. Daha sonra SASS, React, Angular gibi teknolojileri araştırabilirsin. Yolun çok uzun, başarılar diliyorum

Dipnot: Tüm kodları kendin yaz. Gidipte kopyalama hiçbir yerden. Bu sana zarar verecektir. Önce oku kodu, anla. Daha sonra sistemine kendi ellerinle enjekte et.
En dipnot: Örnek olarak verdiğin siteler, ciddi tecrübe istiyor