Merhabalar .
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1075890393
Bu konuda daha önceden paylaşmıştım. Herhangi bir telif maili almadım, almadan beni şikayet etmişler. Ufuk Gedik'ten ( Veridyen ) tüm backupları veya kanıtları almışlar. Beni daha sonrasında ise şikayet edip, ifademe başvuracaklardı. Avukatım aracılığıyla anlaşma sağladım,
Vizontele filmi için 10 bin TL telif cezası istedi aracılar.
Bunu konuşarak 4 bin TL'ye indirttik. Takipsizlik kararı çıkarttıracağız. Demem o ki; yıllardır ekmeğini yediğim Film sektörü benim için tamamen bitmiştir. Bu sektöre giren bütün arkadaşlara ayrıca çağrımdır ; kendinize legal sektörler bulun. Bugün 4000 ile kurtardım ben ancak, yarın başka bir film yüzünden binlerce ceza alabilirsiniz.
( Ayrıca sayın R10 yetkilileri, bu metin düzenleyicinizde ne var bilmiyorum ancak,otomatik olarak attığım boşlukları ve cümleleri siliyor :S )
Ders olsun.
Saygılar, sevgiler...