Muhterem arkadaşınız o işi yaptığında birilerinin cebinden parası eksiliyor.
Hırsızlık değil belki ama birileri zarar görüyor sonuçta.
Hocam ironinizi ve serzenişlerinizi anlıyorum ama ben çocuğu tanımlarken masumlaştırmadım, ya da muhterem algısı oluşturacak bir sıfat kullanmadım. Zaten işin benimle alakası yok. Hayatta böyle işler yapmam. Sadece yasal mevzuatını sordu. Hukukçu olmadığım için bilgim yeterli gelmediğinden konu açtım. Hırsız da, katil de avukata gidip danışıyor yeri geldiğinde yani. Ahlaki yönden beni hedef almayın rica edeceğim.
Bununla ilgili başı cok ciddi belaya giren kişiler tanıyorum, Aksaray Vatan'a gidip bizzat tanık ifadesi vermek zorunda kaldım, sırf kişi msn listemde diye.
Arkadaşına ve sana tavsiyem adamı öperler.
Benimle ne alaka hocam? Ben adamla WhatsApp'ten konuşuyorum diye başım niye yansın? Sizin muhakkak bir bağlantınız olmuştur ki ifadeye çağrılmışsınızdır diyeceğim ama tanık sıfatıyla çağrılmışsınız. Ekmeğini kovaladığı yolu tasvip etmiyorum diye hayatımdan mı sileyim? Suça iştirak yok sonuçta. Ve merak ettim; clicker konusu muydu MSN listenizde ekli olan arkadaşınız için ifade vermeye gittiğiniz durum?
Yasal olarak yaşar mi bilmem ama vicdani olarak yaşaması lazım hocam.
Haklısınız hocam ama bu hizmeti talep edenler için de aynı sıkıntı var. White hat kadar black hat işlemler de ne yazık ki bu camiada mevcut.