Bu kafa kaç kuruş 3 kuruş versem yeterlimi

En insanoğlu ben neden çatlıyım borçlar silinince. Ben demiyorum ki borçlar silinmesin diye.Konu altındaki bütün yazdıklarımı okursan anlarsın...
Bak iyi anla, herkesin borcu silinsin, Ödeyenlerin parası da geri ödensin. Ne var bunda anlamadığınız? Kötü birşeymi diyorum. Adaletli davranılacaksa, etik olunacaksa, anayasadaki eşitlik hakkı gözetilecekse, bende anayasal olan hakkımı kullanmak istiyorum. Sizin çatladığınız nokta neresi acaba?
Bu kafaya değer biçmeye senin gücün yetmez ama ben senin kuruş etmeyen kafanı açıklayayım oku

Öncelikle yukarıda arkadaşlar bahsetmiş ama görmezden geldiniz yada kafa yetmedi silinen milyonluk vergiler var onlarda da adalet aradınız mı ?
Sonrası
Kaynak; 351 sayılı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanunu gereğince, 1962 yılından itibaren öğrenim kredisi,
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu gereğince, 1985 yılından itibaren katkı kredisi,
5102 sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs, Kredi Verilmesine İlişkin Kanun gereğince, 2004 yılından itibaren de burs,
vermektedir.
**Yaklaşık 58 yıldır kredi veren bir kurumun bunları geri ödeyebileceğini ciddi ciddi düşünüyor musun, biz silinme ihtimalini bile düşünmezken
"Yurtlar Kurumu tarafından verilen öğrenim kredisinden 2002'de 451 bin 550 öğrenci yararlanırken, bu öğrenim yılında sayı 1 milyon 221 bin 531'e yükseldi." Kaynak
58 yılda kaç öğrenci olduğunu hesaplayamazsın da aşağı yukarı bir tahmin belki yürütebilirsin diye düşünüyorum.
Ha sen şimdi dersinki beni kapsayacak şekilde geri verilsin yeter, hatta sadece ben alayım oda yeter ses etmem dersin eminim

O zaman senden öncekilere adalet nerede ?
** yerdeki soruya vereceğin cevaba göre;
1) 'Sadece ben alayım yeter' => Zihniyetin bozuk.
2) 'Geri verebilirler' => Kuruş bile etmeyen bir kafaya sahipsin.
Hadi canım bekleme yapma kapat sayfayı yoluna devam et