Arkadaşlar uygun fiyata .com, .net, .org uzantılı domainlerimi yeni bir firmaya transfer etmek istiyorum. Domainlerimi bir kere taşıdıktan sonra kıpırdatmak istemiyorum şuanki kullandığım domain firmama domainlerimi 2013 yılında taşıdım ve neredeyse 7 yıl oldu anca çıkmayı düşünüyorum. Çıkmayı düşünme sebebimde; kur ve vergilerin yorucu hale gelmesi.
Çok uygun fiyata transfer kampanyası olan fakat yenileme zamanı başka firma aratacak seviyede yüksek fiyat çeken firmaları liste dışı bırakıp araştırmaya başladım. Gözüme en mantıklı Cloudflare Registrar göründü:
Komisyonsuz/karsız olarak satış yapıyorlar. Sanırım domain transfer kampanyaları hariç Cloudflare`den daha uyguna fiyat çıkaran başka bir firma yok.
-Kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz ?
-Whois Gizleme hakkında güncel bilgi vermeniz mümkün mü ? Ücretli/ücretsiz, aktif pasif etme kolaylığı/zorluğu ?
Şuan benim gözüme ilişen tek negatif yön: sadece cloudflare dnslerini kullanabilmemiz. Fakat hali hazırda tüm domainlerimde cloudflare kullandığım için beni rahatsız eden bir durum olmadı.
-Gördüğünüz başka olumsuz durumlar varsa nelerdir ?
Teşekkürler.