Merhaba,

Yİne kaliteli, değerli, sektörel bir site satışı ile karşınızdayım. Ek bilgileri, notları muhakkak okuyun. İzmir'de olan, İzmir projeleri olan arkadaşlara pm iletiyor olacağım.

İlgili web sitesi için uzun süredir içerik girişi, site içi optimizasyonu, backlink alımı gerçekleştirmekteyim. EMEK verdiğim, üzerinde uzun süre çalıştığım bir domaindir. Yaklaşık 2 ay öncesine kadar aylık 500 lira getirisi olmuştur. Başlıkta belirttiğim üzere sektöreldir, Bu sebeple sanayide çevresi olan, otomobilci olan arkadaşlar bir adım önde olur para kazanmak için.

Site adresi: PM (Lütfen ciddi alıcılar sadece)
Site için istenen fiyat: 1100 TL- pazarlık yaparız
Sitenin aylık getirisi: 200-700 lira kiralamaya göre artar(detaylı bilgi veriyor olacağım)
Sitenin açılış tarihi: 2018-04-24
Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomobil sektörü
Günlük tekil hit: 30-50
Ziyaretçi kaynağı:Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: komple satılık
Hosting dahil midir: Değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. Hayır
  • Siteden nasıl para kazanacağım? Site hedef kelimelerinin bir çoğunda ilk sayfadadır. Kelimeleri size ileteceğim. Arama yapan kullanıcılar, hizmet almak için arama yapmaktadır. Yani web sitesi doğrudan hedefe ulaştırır.
  • İster 1 işletmeye kiraya verin, ister 3 işletmeye kiraya verin. Tercih sizin. Ancak ben hep 1 müşteri ile çalıştım.
  • Örneğin x firmasına siteyi kiraya verdiniz : Firma iş başına, hizmet başına 200 lira gibi rakam kazanır Yani size ayda 500 lira vermek etkilemez. Siteden 2 müşteri gitse zaten parasını çıkarıyor.
  • Satışına, pazarlamasına güvenenler, İzmir'de iş yapanlar, İzmir'de otomobil sektörüne hakim olanlar fırsatı kaçırmasın. Şahsen benim param olsa dükkan açıp bu sektöre dahi girerim
  • Firmalarla nasıl iletişime geçildiğini, neler yaparsanız daha çok trafik çekeceğinizi, iş hakkında tüm bildiklerimi aktaracağım.
Not : Satış sebebim yakın zamanda Allah nasip ederse bebek sahibi olacağım, ödemelerim var.