Arkadaşlar merhaba.Benim büyük oğlum anaokuluna gidiyor 6 yaşında. Sanırım ona okuldan geçti ve çocuk ateşlendi, halsizlik vs hemen doktora götürdük malesef antibiyotik tedavisine başladık.

Buraya kadar herşey güzel çocuk topladı kendini derken birden elinde ayağında su kabarcıkları çıkmaya başladı. Doktora götürdük el ayak hastalığı dedi.

Neyse eve geldik akşamına hatun aynı şekilde ateşlendi, halsizlik, baş ağrısı filan onu götürdüm onada antibiyotik yazdı doktor.Hatunda ertesi gün ağız içinde yaralar çıkmaya başladı.Yine onu acile götürdüm ondada el ayak hastalığı çıkmış.

2 gündür küçük kızım (7 aylık ) geceleri hiç böyle yapmazdı sabaha kadar uyumuyordu.Dedik ya sulak enfeksiyonu var yada gazı( cünkü gaz çıkarıyor ) Acile götürdük doktor ağzına baktı "offf çok kötü dedi". Dedim ne oldu aman deyim kötü birşey mi var. El ayak hastalığı olmuş çocuğun boğazı full yara olmuş.Gel bak dedi bana baktırdı inanılmaz kötü durumda idi kızımın ağzı.

Eve geldik gece 2-3 gibi. Sabah bi kalktım su içemiyorum, yutkunamıyorum vs.vs şimdi eşim benim boğazıma baktı.Aynı yaralar bendede var.Ayrıca bende bademcikte şişmiş.

BU nasıl bir hastalıktır ki evdeki herkes yatak döşek haldeyiz. Nasıl geçer diye araştırdım tedavisi yok deniliyor.Kendi zamanla geçermiş yazılmış bazı hastane makalelerinde.

Geçiren bu hastallığı bilen varmı arkadaşlar ?