Fitdanisman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yanlış anlamazsan sormak istiyorum profiline bakinca dikkatimi çekti. 20 yaşındasın şuan, 16 yıldır nasıl işletmecilik yapabildin. Ben 30 yaşındayım 6 yıl kendi salonlarımı işlettim. Mantıken 4 yaşında işletmeciliğe başlaman gerekir 🙂. Ayrıca her hareket, her antrenman protokolü, her makine açısı, vs vs genellestirilmiş calisma sekilleri her genetiğe anatomiye uygun değildir. Bu mantık ile spora baslayan adam 2 ay sonra benden olmuyo deyip sporu bırakıyor.
evet doğru 20 yaşındayım ailemin salonu olduğundan 4 yaşımdan beri spor yapıyorum jimnastik başlama yaşım 4 aslında 16 yıldır salonculukla iç içeyim daha doğrusu kusura bakmayın değiştirdim orayı , antreman konusuna gelirsek örneğin ben profesyonel müsabakalara katılıyorum ve ona göre uygun kuvvet, patlayıcı kuvvet antremanları yapıyorum. Antreman programları farklı olabilir etkisi de farklı olabilir ama kişiyi analiz edip ona uygun program yazma hikayeleri çoğu salonda sadece laf (biz öyle yapmıyoruz reklamda yapmıyorum ) normal vücuda sahipsen temel programla başlatır, kilolu bir bireysen temel kardiyo programıyla başlatır ve dediğim gibi bana bu hareket yaramıyor diyebileceğiniz bir hareket var mı ve kanıtlayabilir misiniz? Kendiniz eğitim satıyorsunuz diye böyle bir şeye atlayacağınızı tahmin etmiştim