@RECEPCALISKAN;

Neredeyse hergün kendisi ile konuşuyorum. Kimi zaman iş ile alakalı kimi zaman da gırgır sohbet. Fakat şu son 1 ayımı zehir etti. Herşey bir CS:GO hesabı almamla başladı. Hesap alıp birkaç bet yaptım ve 30 dolar değerinde 2 item kazandım. 6 kasımda kazandığım itemleri ona gösterdim iyiymiş falan dedi. 9 kasımda bir siteye yatırırken dolandırıldım. Artık gözü mü kaldı ne oldu bilmiyorum

Elimde bir twitter hesabı vardı. Hesabı 1 aydır falan sorunsuz kullanıyordum. Ayın 16 sında ona hesaptan bahsettim. Ayın 24 ü sabah bir uyandım twitter hesabının maili değişti diye bildirim geldi. Hesabım çalınmıştı.

Neyse dedim. 11 kasımda tekrar para yatırıp şansımı denemek istedim. Bu sefer 150 dolar kazanmıştım. Bıçak , AK-47 vs.O skinleri bütünlettim ve 156 dolarlık bir deagle aldım. Aradan 2 hafta falan geçti beraber oyuna girdik. Deagle'ı verdim nasıl falan diye. Baya beğendi oynadı benim silahla. Aradan 4 gün sonra skin çalındı. Hadi buna da tamam dedim.
Hadi buna da neyse dedim. Sonuçta onun elinde olan birşey değildi.

Ona " neyse ki elimde halen 3 pinsiz 1 tane de pinli adsense var , onları satar bir miktarını toparlarım dedim. O da iyi satarsın onları iyi para gelir falan dedi. Ona onu dedikten 1 hafta sonra pinli hesaba reklam kısıtlaması geldi ve hiçbir pinsiz adsenseyi satamadım

Ben şimdi buna ne demeliyim Konuyu maxigeyiğe mi açsam yoksa şikayet kategorisine mi açsam karar veremedim off topic'e açayım bari