Bu tarz etkinliklere katılmak insana çok şey öğretiyor. Bende müsait oldukça gitmeye çalışıyorum tiyatroya vs.
Gerçekten inanılmaz eğlenceli oluyor

Ay sonuna doğru bir gösteri daha var onada bilet aldık
Kardeşim sen yakında kültür dopingini tamamlarsın. Ama sende yengeyi bi yerlere götür. Maça götür köşe başı dönercisine götür. Bilardo playstation filan oynayın. Sende ona bir şeyler kat. Hem sıkılnazsınız değişiklk olur
Tabii götürüyorum hatta passolig çıkarttık ama bir türlü maç bileti yakalamadım şansıma
bende hiç yapmam bu tarz etkinlikler. boş gelir nedense.. belki bir gün bir kız bizide götürür. bellimi olur. kısmet
Amin hocam inşallah
hacım yanında manita olan her yer güzel ondan sana öyle gelmiştir
Belkiii
Hayat insana her şeyi yaptırıyor
Aynen öyle hocam insan sevdiği için herşeyi yapabiliyor

forumun belki %80 belki %90'nından ufağımdır
😂 Forumun en ufağı sen bile olabilirsin. Bu tarz şeyleri (tiyatro festival vs) Ufak yaşta keşfetmene sevindim 😊 topluluklarıda keşfet ve katıl örneğin temaya katıl beraber ağaç ekmeye git belki bişeyler katar 😊
Aaa, gerçekten söylediğiniz çok mantıklı bir haftasonu kaçıp ağaç dikmeye götüreyim teşekkürler tavsiye için
Nasip olur mu be, ben mutlu oldum adınıza
Allah elbet karşınıza birini çıkaracaktır

Çok teşekkür ederim

forumun belki %80 belki %90'nından ufağımdır
😂 Forumun en ufağı sen bile olabilirsin. Bu tarz şeyleri (tiyatro festival vs) Ufak yaşta keşfetmene sevindim 😊 topluluklarıda keşfet ve katıl örneğin temaya katıl beraber ağaç ekmeye git belki bişeyler katar 😊
Aaa, gerçekten söylediğiniz çok mantıklı bir haftasonu kaçıp ağaç dikmeye götüreyim teşekkürler tavsiye için
Nasip olur mu be, ben mutlu oldum adınıza
Allah elbet karşınıza birini çıkaracaktır

Çok teşekkür ederim